Primer pla de Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez reapareix i revela el sorprenent nom del bebè

La jove ha tornat a les xarxes socials després del revés tan dur que ha patit

Georgina Rodríguez recentment ha viscut un dels moments més durs de la seva vida: un dels bessons que esperava ha mort durant el part. I aquesta situació l'ha portat a estar força allunyada de les xarxes socials.

 

Tot i això, ara ha decidit tornar-hi per a presentar oficialment la benjamina de la família i revelar quin nom li han posat.

Així, la parella de Cristiano Ronaldo ha compartit a Instagram diverses fotografies de la seva filla, que l'ha omplert de felicitat. Publicació que ha generat molt d'enrenou.

Georgina Rodríguez comparteix la primera foto oficial de la seva filla acabada de néixer

Fins ara, Georgina Rodríguez només havia publicat una instantània de tota la família junta quan va sortir de l'hospital després del part. Ara ha volgut, per fi, presentar la seva filla, que s'ha convertit en l'alegria de la casa davant d'un tràngol tan dur.

Ha optat per compartir a Instagram diverses fotografies en què es pot veure la nena al bressol dormint i fins i tot somrient. Imatges que han reunit més de 5 milions de 'm'agrada' i una llarga llista de comentaris. Es poden llegir missatges com «Quina preciositat!» o «Princesa».

En aquesta mateixa línia, altres seguidors de Georgina han escrit: «Quina nena més bonica. Que Déu la beneeixi i que porti molta felicitat a tota la família».

És més, molts també han manifestat que la criatura s'assembla molt a una de les germanes. Sí, és molt semblant a l'altra filla de Rodríguez.

Això sí, no només fans de la jove han comentat la publicació de Gerogina, també ha rebut comentaris de familiars, com les seves tietes. Ivana Rodríguez ha escrit: «Amor de tieta». Katia Aveiro, per la seva banda, ha dit: «La meva nena bonica».

Això sense oblidar molts famosos que han destacat la bellesa de la bebè. Entre ells hi ha Natalia Ferviu, Alba Carrillo, Alberto Dugarte, Adriana Abenia i Beatriz Luengo.

Ja se sap com es diu la filla de Georgina i Cristiano

Georgina Rodríguez ha aprofitat les fotografies que ha publicat de la benjamina de la família per a revelar el nom que li han posat. Per això, ha acompanyat les instantànies de les paraules següents: «Esmeralda, 18-04-2022».

D'aquesta manera, ha tancat els rumors que corrien al voltant d'aquesta qüestió que tant d'interès ha suscitat des de fa setmanes.

Doncs bé, ja se sap que la nena es diu Esmeralda, un nom d'origen grec que es pot traduir com a 'brillant i valuosa'. Es diu que és propi de dones valentes, somiadores i amb molta imaginació.

Georgina i Cristiano a un photocall
La filla acabada de néixer de Georgina i Cristiano es diu Esmeralda | Europa Press

De la mateixa manera, s'estableix que les dones que es diuen així són molt orgulloses, tenen tendència a la malenconia i destaquen per ser molt simpàtiques. Això sense passar per alt que són intuïtives i que donen molt de valor a la família i als amics.

Sens dubte, la popularitat del nom d'Esmeralda va venir donada amb el personatge protagonista de l'obra 'El geperut de Notre Dame'. I hi ha altres famoses que es diuen així, com ara Esmeralda Moya, coneguda per la sèrie 'Los protegidos'.

Primer pla de Tania Llasera somrient
Tania Llasera és una de les famoses que ha donat l'enhorabona a Georgina Rodríguez | GTRES

 
Molts seguidors de Georgina Rodríguez han comentat que la jove ha tingut molt de gust posant aquest nom a la seva filla. Tania Llasera, per exemple, ha dit: «M'encanta».