Fotomuntatge de Pipi Estrada amb Terelu Campos.

Pipi Estrada explica què va passar amb Terelu i destapa la mentida de la seva filla

Pipi Estrada revela el motiu de la ruptura

Pipi Estrada va reaparèixer fa uns dies a la televisió amb més força que mai. Va tornar a posar el focus a Terelu, amb qui va mantenir una relació ja fa uns quants anys. Sembla que no aconsegueix oblidar la filla de Maria Teresa.

Durant la seva visita al Deluxe va destapar alguns detalls del seu passat al costat de la presentadora, però també va abordar una fogosa trobada amb Lydia Lozano. Tornava a la primera línia mediàtica amb l'escopeta carregada i tenia munició per a tothom. Com era de suposar, les seves paraules van provocar molt d'enrenou.

Les declaracions de Pipi van molestar molt la presentadora de Mediaset. Com a advertència, ella va confessar que potser li donava per parlar. Però qui s'ha tornat a pronunciar ha estat el comentarista esportiu davant les càmeres de Socialité.

Va voler rescatar alguns records que afectaven la comunicadora, amb qui va estar entre el 2003 i el 2006. Va assegurar que estava disposat a revelar alguns episodis que havien passat en el seu moment. No tenia inconvenient a explicar «la veritat dels fets que van passar el darrer dia» al costat de Terelu.

Explicava que «no crec que quedi gaire bé davant la societat». Quins motius hi va haver perquè la parella decidís trencar? Es va tractar d'una infidelitat o es va acabar l'amor?

Imatge de Pipi Estrada posant de perfil al carrer.
Pipi Estrada va reaparèixer fa uns dies a la televisió. | Instagram: pipi_estrada
 

La separació definitiva va tenir lloc el febrer del 2006, quan l'excol·laborador de Mujeres, Hombres y Viceversa decideix acudir a un enterrament. Es tractava del darrer adeu al pare de Teresa Vieira, la dona amb qui havia estat casat durant 25 anys.

Pipi Estrada confessa que «en aquell moment jo anava a una situació, a un acte molt trist i aleshores no em va entendre. Es va ofuscar». A la que era la seva parella aleshores no li va resultar gens agradable aquell gest que estava tenint amb la mare dels seus fills.

Considera que en aquell instant va malinterpretar les seves intencions. «Es va entendre l'acte com que jo presumiria fent-me unes fotos. Però jo anava a una cosa molt important», explica.

Insisteix que «no ho puc entendre. Jo mai no actuaria així». En un primer moment, no li va concedir més importància a l'enuig de la seva parella, en entendre que «era un emprenyament més».

Assenyala que «quan acabo el que he de fer, agafo l'avió, me'n vaig cap a casa i em diu: 'Aquí ja no tornis'».

El periodista esportiu destaca que «he tingut molta resistència. En alguns moments he deixat per terra la meva dignitat». El pitjor de tot és que va saber la separació per televisió, quan la presentadora va respondre a una pregunta de la premsa.

Pipi Estrada també li envia un encàrrec a Alejandra

Pipi Estrada sap atacar on li fa més mal a la seva ex. Durant els últims dies va deixar caure que només finalitzar aquesta relació, la presentadora de Sálvame ja s'estava veient amb un altre home.

També va tenir unes paraules cap a la seva filla Alejandra. La noia va apuntar a Viva la vida que el periodista esportiu tenia «una fixació estranya» amb la seva mare «que no el deixa viure».

Imatge de Pipi Estrada posant somrient en un photocall.
Pipi Estrada ha tornat a rescatar el seu passat al costat de la comunicadora. | Europa Press
 

Va recordar que la presentadora li havia guanyat un judici, però que no va pagar la quantitat que corresponia. Davant això, ell no va dubtar a reaccionar i anomenar-la «mentidera». Unes declaracions que segurament no van agradar gens a la família Campos.

Fa uns dies ja el van advertir que podrien parlar en qualsevol moment. Tot i això, ella defensa que «el silenci ha estat el seu millor aliat durant molts anys». De moment prefereix mantenir-se amb la boca tancada per no donar més motius a l'excol·laborador perquè parli.