Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge José Luis Losa i la seva mare

Luisa, la mare de José Luis Losa, es trenca i confessa el seu estat

La família de José Luis Losa està destrossada després de la inesperada mort del cuiner

José Luis Losa ha deixat destrossada a la seva família després de la seva sobtada mort, als 47 anys. Els seus fills, Inmaculada i José Luis, es queden sense pare i mare en molt poc temps, ja que Inma Simarro va morir fa pocs mesos.

Aquest diumenge, la filla i la mare de José Luis Losa han parlat per primera vegada després de la tràgica mort del guanyador de Supervivientes 2017. Des de Munera (Albacete), on s'ha donat l'últim adeu al cuiner, totes dues han confessat al programa Viva la vida que estan destrossades.

Això sí, han volgut aprofitar l'oportunitat per agrair les mostres d'afecte que els han arribat des que s'ha conegut la trista notícia.

José Luis Losa primer pla
José Luis Losa va morir a Munera (Albacete), a casa seva, el dissabte passat | GTRES

La família de José Luis Losa, abatuda després de la seva mort

El cos de José Luis Losa va ser trobat aquest dissabte passat a casa seva, només dos mesos després que va morir la seva dona, Inma Simarro. Aquesta va morir d'un infart a conseqüència de la diabetis, i amb tan sols 48 anys.

«Estem trencats perquè la pèrdua de la meva mare va ser molt dolorosa, però això no ens ho imaginàvem ni volíem que mai arribés», ha dit la filla de la parella.

Filla de José Luis Losa fent una entrevista
Entrevista a la filla de José Luis Losa, Inmaculada Losa, a Viva la vida | Mediaset

El cas és que Inmaculada ha parlat detalladament sobre la història dels seus pares.

«Abans me n'he anat a casa a descansar i just he posat Telecinco. Estàveu parlant de la història dels meus pares i ens hem posat tots a plorar. Almenys mira, ja estan junts una altra vegada, ja s'estan retrobant siguin on siguin», ha començat.

La jove ha explicat quines van ser les paraules exactes del seu pare després de la mort de la seva mare. «Inma, s'ha mort la teva mare, però per a mi se n'ha anat la meva vida», va confessar aquest diumenge en directe.

Luisa, mare de José Luis Losa, recorda el seu fill

Luisa Gracias Marín, la mare de José Luis, també ha volgut parlar amb Viva la vida. Aquesta ha dit que el seu fill no va poder suportar la mort de l'amor de la seva vida.

Família José Luis Losa
José Luis Losa, Inma Simarro i els seus fills eren una família molt unida | Instagram: InmaSimarro

La mare de José Luis s'ha mostrat completament abatuda. «Aquí estic amb tota la meva família, que han vingut tots, i tot el poble que ens estima molt. Estem malament perquè això és una cosa molt dolenta i no sé ni com sortirem d'aquesta», ha lamentat.

Luisa ha explicat que Losa feia unes setmanes que estava malament i no havia aconseguit superar la mort de la seva dona: «Ell no ha pogut amb la mort de la seva dona, ha estat superior a ell. El meu fill estava molt sol, ell m'ho deia, ens ha donat un gran cop que estem destrossats, el seu pare està destrossat».

«Ens ha afectat moltíssim, jo no m'ho crec, que hagi passat això a algú com el meu fill José Luis, tan treballador, tan bo (…)», ha finalitzat.

José Luis Losa va parlar de la mort de la seva dona a la seva última entrevista

José Luis Losa va estar fa un mes a Sálvame per confessar com es trobava després de perdre la seva dona de manera inesperada.

José Luis Losa a la televisió
José Luis Losa ha aparegut mort a casa seva després de perdre a la seva dona | MEDIASET

«Ha estat inesperat, un cop molt gran, ella tenia una vida molt sana. Quan arribo a casa m'enfonso sencer», va dir, explicant que estava sent ajudat per especialistes.

Cuiner, pintor i camioner, Losa va saltar a la fama a la quarta edició de MasterChef. Tres anys més tard, el 2017, aquest anava a Supervivientes. Una edició que acabaria guanyant de manera clara després de fer un concurs impecable.