José Luis Losa i la seva dona

José Luis Losa portava amb la seva dona des dels 14 anys i no va saber viure sense ella

José Luis Losa va ser incapaç de superar la mort de la seva dona després de més de tres dècades junts

José Luis Losa ha estat sens dubte un dels concursants de realities més estimats per tothom. La seva naturalitat i el seu bon cor va enlluernar tant espectadors com col·laboradors i presentadors.

Per això la seva sobtada mort ha sigut un cop molt dur. Isabel Rábago, que va compartir plató amb Inma, dona del guanyador de 'Supervivientes 2017' morta fa uns mesos, encara estava commocionada. La periodista repassava la història d'amor del matrimoni i arribava a una conclusió trista: José Luis va negar-se a viure sense ella.

José Luis Losa i l'amor que no va voler perdre

José Luis Losa i la seva dona Inma durant la final del programa Supervivientes
José Luis Losa va quedar destrossat després de perdre la seva dona. | GTRES

No hi ha prou adjectius capaços de descriure la consternació que es respira pels passadissos de Mediaset. Dissabte passat, Jorge Javier era l'encarregat d'anunciar la mort de José Luis Losa.

Des de llavors, no hi ha hagut col·laborador que no hagi lloat la figura del que fos guanyador de 'Supervivientes 2017' i finalista de 'MasterChef'. Només conèixer la notícia, era inevitable no pensar que fa mesos va morir Inma, la dona de José Luis.

Una tragèdia que va sumir l'exsupervivent en una tristor profunda que ha estat incapaç de superar. Ell mateix confessava l'amarg moment pel qual passava a l'última entrevista que va concedir al 'Deluxe'.

Isabel Rábago va coincidir amb Inma al plató de 'Supervivientes'. Amb ella va fer una bona amistat i va poder conèixer de prop com era la família del cuiner. Una família molt unida on l'amor era el motor que ho movia tot.

José Luis Losa a la televisió
José Luis Losa no va voler continuar vivint sense la seva dona.   | MEDIASET

I és que entre José Luis i la seva dona el que existia era un profund i durader amor i una admiració de l'un per l'altre. Així ho recordava la periodista de 'Viva la vida' encara commocionada pel que havia passat.

«Jo quan vaig veure José Luis a l'última entrevista que va fer a 'Sálvame' fa un mes sí que em vaig quedar preocupada, el vaig veure molt malament», explicava.

José Luis Losa «va negar-se a viure sense ella»

El cercle més proper de José Luis coneixia la situació tan dura que estava vivint sense Inma. La seva mort va ser un cop terrible per a ell del qual no va saber recuperar-se. Sense anar més lluny, la mare del cuiner va confessar que se sentia sol des que va perdre la seva dona per un infart.

Per ell, la seva dona ho era tot. I mostra d'això és el poc temps que ha trigat a marxar amb ella, per més que sabés com seria de dolorós per als seus fills. Rábago rescatava com era el matrimoni i treia una lectura positiva del que havia passat.

Isabel Rábago plorant
Isabel Rábago va quedar parada quan va saber que José Luis Losa havia mort | MEDIASET

La periodista confessava que li va impactar conèixer la notícia i que encara no havia estat capaç de recompondre's. «Tinc un mal cos des d'ahir a la nit, que no tinc paraules», comentava als companys.

«L'única lectura positiva que se'n pot fer és la història d'amor tan bonica que ells van tenir», començava dient. «Dues persones que portaven junts des dels 14 anys i ell va negar-se a viure sense ella», afegia. «Ara estaran junts per a tota l'eternitat, que descansin en pau», concloïa la col·laboradora.

José Luis Losa i la seva dona
José Luis Losa tornen a estar junts per sempre.   | GTRES

La mateixa conclusió a què arribava Inmaculada, filla del matrimoni, a 'Viva la vida'. La jove va recordar com el seu pare li va comentar que «a ell se li havia anat la vida», quan va morir la seva dona.

A més, va afegir que veure com recordaven la història d'amor dels seus pares al plató la va afectar i subscrivia les paraules d'Isabel Rábago. «Ja estan junts una altra vegada, ja s'estan retrobant siguin on siguin», deia sense poder contenir l'emoció.