Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Shakira i Piqué l'any 2014.

Gerard Piqué respon a l'última rabieta de Shakira i pren una decisió amb els fills

L'exfutbolista del Barça és aquests dies a Miami

Fa gairebé un mes que Shakira va tancar la seva etapa a Barcelona i va aventurar-se a una nova vida, aquest cop a Miami, als Estats Units, juntament amb els seus fills, Milan i Sasha.

La ruptura amb l'exjugador del F.C Barcelona ha sigut de les més mediàtiques i els dos s'han trobat en el punt de mira de tots els mitjans de comunicació d'ençà que es va anunciar la separació de la parella i la infidelitat de Gerard Piqué amb Clara Chía, una treballadora de la seva empresa Kosmos.

Ara, la seva realitat ha canviat. Piqué fa vida a la ciutat comtal amb la seva parella i Shakira viu a Miami amb els seus dos fills. Piqué, de fet, té el dret a visitar-los deu dies de cada mes i precisament això és el que està fent actualment. L'exfutbolista del Barça és aquests dies a Miami per passar uns quants dies amb els seus fills. 

Tot i això, Piqué haurà de tornar cap a Barcelona abans del que estava previst ja que a principis del passat mes d'abril ja va estar uns quants dies amb els seus fills a Barcelona. Per tant, ja hauria exhaurit molts d'aquests deu dies que té per estar amb ells. 

Piqué buscaria un pis a Miami 

El de la Bonanova no s'està per orgues. És plenament conscient de la incomoditat de veure sempre els seus nens en hotels i restaurants i, per això, hauria pres la determinació de llogar un pis a Miami. 

Segons expliquen 'fonts solvents' del seu entorn a Semana, Piqué té un objectiu clar en aquest viatge a Miami: «Ha vingut a veure els seus fills, però també a adquirir una propietat».

A través d'aquesta propietat, Piqué podria conviure amb els seus fills a Miami amb la total tranquilitat de no estar exposat als paparazzis. Ja que, sense anar més lluny, aquests dies ja ha hagut d'aguantar com diversa gent li feia fotos quan estava en un restaurant amb Milan i Sasha. 

Per a evitar-ho, Piqué ha pres la determinació de llogar o comprar un pis a Miami. Quelcom que, de ben segur, molestarà a Shakira