Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amaia Montero seriosa

Amaia Montero publica una foto amb el seu ex: confirma la millor notícia

Amaia Montero està a punt d'anunciar una notícia molt important

Amaia Montero està de plena actualitat perquè el seu ex i amic Gonzalo Miró ha donat una nova entrevista parlant d'ella. Ho ha fet per aclarir la situació i per anunciar una última hora molt esperada: cada cop està millor. A Catalunya Diari hem revisat les xarxes socials d'Amaia i podem confirmar que els rumors són certs.

Amaia ha reaparegut a Instagram publicat una fotografia amb la seva exparella que confirma el que ell va explicar fa poc. La recuperació està anant bé i Montero cada vegada és més a prop d'anunciar el seu retorn als escenaris. «Molt aviat la veurem», va comentar Gonzalo amb un gran somriure i ara sabem que estava dient la veritat.

L'excantant de La Oreja de Van Gogh sempre ha mantingut una relació estupenda amb el seu ex, malgrat que la seva es va trencar el 2011. «Hem acabat, però bé i no m'agrada dramatitzar, encara que sempre és trist i jo, com és obvi, ho estic. Cal valorar-ho quan es fa amb respecte i afecte i no fas una festa quan ho deixes amb algú», va comentar l'esportista.

Amaia Montero amb el seu ex
Amaia Montero torna a somriure. | INSTAGRAM @AMAIAMONTEROOFICIAL

Amaia ha aconseguit que Gonzalo sigui un dels seus grans amics, tot i que ell ha deixat clar que «no és portaveu» de ningú. Diu que li encanta parlar d'ella, però no se sent còmode actualitzant constantment el seu estat de salut. La foto que ha publicat Montero confirma la millor notícia: està molt millor i aviat tornarà a la vida pública.

Amaia Montero té molts plans

Amaia estava escrivint nous temes abans de retirar-se i Gonzalo Miró assegura que aviat tornarà als escenaris. Aquestes cançons li serviran d'impuls per reprendre la seva carrera: està recuperada i torna a tenir forces per brillar. Està preparant el seu retorn, però encara és aviat i no és bo que es precipiti, tot ha d'estar ben mesurat.

Montero va parlar amb 'Socialité' per explicar per què no trencava el seu silenci per confessar el que li havia passat. «Sabeu com soc de reservada en el meu àmbit personal i molt més en una cosa així. No estic preparada per explicar el que m'ha passat», va comentar amb el cor a la mà.

Ara s'ha confirmat la millor notícia: de mica en mica ha deixat enrere els seus problemes. Tothom està parlant de la foto que ha penjat amb Gonzalo Miró. És clar qui ha estat el seu gran suport durant aquesta etapa tan delicada.