Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marta Riesco a 'El programa de Ana Rosa'

Marta Riesco anuncia la seva gran notícia: a Telecinco comencen a tremolar

Marta Riesco ha revelat els següents passos que farà a la seva vida

Marta Riesco continua sent notícia per la seva ruptura amb Antonio David. En les últimes hores, ell ha esborrat totes les fotos amb ella i ha rigut a YouTube de la seva separació. Uns gestos que l'han portada a reaccionar revelant una mentida d'ell i, fins i tot, anunciant que qui riu l'últim riu millor.

Però, a més de tot això, Marta ha parlat públicament sobre la seva situació amb Telecinco, d'on va ser acomiadada recentment. És més, ha anunciat una gran notícia que fa tremolar la cadena, perquè pot suposar que aquesta estigui contínuament al focus mediàtic.

Marta Riesco revela una informació inesperada

L'exreportera de 'Fiesta' sap que Mediasetha ratificat el seu acomiadament i sembla que no està disposat a fer marxa enrere en la seva decisió.

I d'això n'ha parlat al seu canal de Twitch. Ho ha fet amb les seves amigues, que opinen que el final en aquest grup de comunicació «és el millor que li ha pogut passar, si bé ella encara no ho sap. Ha estat un alliberament i no la valoraven, perquè és un tros de periodista i trobarà una cosa millor, segur».

Marta, després d'aquesta afirmació, ha fet conèixer que s'acosten novetats en aquest sentit. Així, ha explicat que «aquesta setmana succeirà una cosa important sobre aquest tema. No us ho puc explicar, perquè els advocats m'han dit que no puc dir res, però passaran coses rellevants».

«Llavors, m'estic recarregant d'energies amb les meves amigues per no pensar gaire, perquè com ho pensi, al final em deprimeixo i ho passo malament amb moltes coses que estan passant».

En aquest punt és quan Riesco ha sorprès revelant una notícia que no haurà deixat indiferent el seu ex ni Telecinco. I és que farà un pas que suposarà que tant el malagueny com l'esmentada cadena estiguin contínuament al focus mediàtic. Sí, perquè ella parlarà de tots dos amb total seguretat i, a més, es convertirà en rival d'Antonio David.

El que ha explicat en veu de les seves amigues és que «anunciem que, després de moltes peticions, la senyoreta Marta Riesco aviat tindrà canal de YouTube. Ja era hora». I l'al·ludida ha afegit: «No només seré 'mocatriu', sinó també 'youtuber'».

«Em llançaré a YouTube, encara que m'encanta el format Twitch, perquè em sembla directe i molt divertit. Però crec que, com a periodista, em va molt bé. Soc bona editant vídeos, m'encanta fer-ho, i fent reportatges i aprofitaré aquesta plataforma per a la meva professió».

Muntatge amb les fotos d'Antonio David Flores i de Marta Riesco
Marta Riesco sap que al seu ex no li agradarà gens el pas que ella farà. | CatalunyaDiari

Així mateix, ha deixat clar que aquest projecte «per mi és molt important. És important seguir avançant i no quedar-me llepant-me les ferides i plorant una vegada i una altra. M'encantaria entrevistar 'youtubers' i formar part d'aquesta comunitat, ja que parlen tant de mi».

«Ja que facturen parlant de mi, doncs ara facturo jo».

Marta Riesco revela encara més detalls sucosos

L'exparella d'Antonio David ha aprofitat el directe també per atacar diverses persones que han parlat d'ella públicament. Per exemple, ha carregat contra els seus haters, que li demanen que deixi Instagram.

Sobre això, ha afirmat: «Em dieu que tanqui les meves xarxes, però si les esteu veient tots els punyeters dies, així van les meves visualitzacions».

«Si no fos per les xarxes, jo ara mateix només estaria pendent dels temes legals i estaria enfonsada. Tinc la sort que estic treballant en elles, tinc la ment distreta i puc pagar-me el lloguer i continuar vivint d'una manera bona. Aleshores, no les deixaré per molt que m'ho digueu».

En aquest punt, ha parlat d'una periodista a qui ha llançat una advertència. Ha dit: «Col·laboraria amb Javier Oliveira per parlar de temes de Marina Esnal. Com ella cada dia parla de mi».

Fotomuntatge de Marta Riesco, Antonio David Flores, Rocío Flores i Marina Esnal.
Marta Riesco també estaria disposada a parlar de Marina Esnal, que ha opinat i revelat informacions d'ella. | CatalunyaDiari

Per concloure, Marta ha explicat com veu el seu futur més immediat. «D'aquí a sis mesos em veig guanyant el judici a Mediaset. I també tornant a treballar en allò que m'apassiona i m'agrada, que és el periodisme a la televisió. Pel que fa al cor, espero que curat i que em torni la brillantor als ulls que he perdut pel camí».