Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.

Bomba amb el futur de Piqué i Clara Chía: maletes fetes i casa fora d'Espanya

Gerard Piqué estaria valorant la possibilitat de marxar d'Espanya

Gerard Piqué, punt i a part. El central del Barça tanca una etapa i n'enceta una plena d'incerteses. Què farà a partir d'ara? Quins plans té? Seguirà a Barcelona? Cap d'aquestes preguntes té, de moment, una resposta clara. Però compte, perquè sembla que agafa força la idea de Piqué de marxar de Barcelona de manera definitiva. 

Segons explica l'edició andorrana del Diari ARA, l'encara futbolista del Barça i la seva parella, Clara Chía, estarien analitzant la possibilitat de marxar de Barcelona i anar-se'n a viure a Andorra. Allà, Piqué i Chía podrien fugir d'una pressió mediàtica que, sense anar més lluny, ha obligat la jove parella de Piqué a canviar radicalment de vida. I és que segons persones del seu entorn, la jove hauria decidit treballar des de casa per a poder lidiar amb aquesta pressió. 

Andorra, una possibilitat real

Piqué és el màxim accionista de l'FC Andorra i, a més a més, fa pocs mesos va adquirir una residència al País dels Pirineus. A part, estaria a només dues hores de Barcelona, per la qual cosa podria estar connectat en tot moment amb la seva ciutat. 

Segons diuen, el futbolista ho estaria valorant. Ara, el que sí que està clar és que Piqué se n'anirà de vacances, tal com va explicar ahir. Després s'obriran nous escenaris. 

L'adeu (precipitat) de Piqué

Es pot maquillar, sí. Però el cert és que l'adeu d'un futbolista al mes de novembre no és quelcom normal. No ho ha estat mai. Els cànons del futbol acostumen a ser clars en aquesta mena de fets: el futbolista anuncia que es retirarà a pocs partits del final de temporada i se li fa un homenatge. 

Imatge de Piqué amb els seus fills.
Gerard Piqué, amb Milan i Sasha. | EP

Piqué és diferent. Sempre ho ha demostrat i ara, novament, ho demostra amb una retirada prematura i atípica. El futbolista del Barça va jugar ahir el seu darrer partit al Camp Nou i s'acomiada després d'una temporada que per a ell ha estat del tot estrident. 

La decisió més dràstica

Xavi no comptava amb ell i li ho va fer saber. El de la Bonanova, però, va voler-li fer creure que recuperaria el seu nivell i que tornaria a ser titular. Tres mesos després ha vist que l'advertència de Xavi anava de debò. Aquest, segons diuen, hauria estat un dels motius cabdals per a prendre la decisió més dràstica de totes. 

L'altre motiu de pes estaria a la zona noble. Piqué no ha portat gens bé la gestió que s'ha fet des de la presidència del tema del seu sou. Se l'ha situat a l'ull de l'huracà en moltíssimes ocasions i considera que ha quedat indefens. No se l'ha protegit i el '3' assenyala dos responsables: Joan Laporta i Mateu Alemany. 

Finalment, tampoc l'ha ajudat la separació de Shakira. El futbolista, per més inri, havia estat el centre de la diana de la premsa gossip i aquest fet també hauria estat cabdal perquè Piqué decidís penjar les botes de manera imminent. 

Ara, però, Piqué deixa quelcom clar: tornarà. No sabem on, però ell sí que ho té clar. I és que tal com va revelar en una entrevista amb Jordi Basté l'any 2016, el de la Bonanova té un objectiu entre cella i cella: acabar sent president del Barça

Veurem si finalment Piqué tanca el cercle i, d'aquí uns anys, torna a Can Barça per ser el líder de la zona noble del Camp Nou.