Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Piqué amb els seus fills.

Gerard Piqué se'n va definitivament: llàgrimes, un avís i abraçades amb Milan i Sasha

Gerard Piqué viu una nit màgica al Camp Nou i se'n va del Barça amb un missatge clar: «Tornaré»

Gerard Piqué ja és història. Ídol i llegenda culer, el central va dir adeu ahir en un preciós homenatge al Camp Nou. Va ser un adeu a pèl: un tet a tet entre ell i l'afició. No van entrar-hi altres factors. Emocionat, Piqué s'acomiadava del Barça i del Camp Nou en una jornada rodona en tots els sentits. 

Rodona perquè el Barça va fer els deures i es va endur els tres punts davant l'Almeria. Però també rodona perquè el de la Bonanova es va acomiadar com volia: amb els seus fills i la seva família acompanyant-lo en tot moment.

Imatge de Gerard Piqué amb els seus fills al Camp Nou.
Gerard Piqué, amb els seus fills, a la gespa del Camp Nou. | EP

De fet, Piqué va arribar a l'estadi ja amb Milan i Sasha. Conscients de la importància del partit, els menuts de Piqué van baixar després a la gespa per jugar una estona amb el seu pare. 

Qui també el va acompanyar va ser un altre de les persones més importants de la vida de Gerard Piqué, el seu avi Amador Bernabéu. En declaracions just després del partit a la Cadena SER, l'avi del central va dir que «en Piqué mai se n'anirà dolgut del Barça» i va afegir un matís que obría l'escenari més polèmic: el de la trencadissa que asseguren que hi hi ha hagut entre Piqué i els alts estaments del club. 

«Se'n va de manera precipitada perquè, per la seva personalitat i manera de ser, no és un home de banqueta. No hi està acostumat. Dolgut amb el Barça? Mai, en Gerard és del Barça, com tots a casa. Ell mai se n'anirà dolgut del Barça, una altra cosa són les persones i l'altra el club». 

Llàgrimes i una abraçada sentida amb Xavi

Van ser els darrers minuts de Piqué al Camp Nou i volia aprofitar-ho com deu mana. Va ser un bany de masses. Amb l'afició entregada, el central va marxar del feu culer amb llàgrimes als ulls i abraçant-se amb Xavi, per deixar enrere totes les polèmiques que hi ha hagut en els darrers dies pels motius del seu adeu. 

Ja finalment, el central de la Bonanova va fer un emocionant parlament a un Camp Nou ple a vessar i va ser acomiadat per tots els seus companys. 

Ja sense gent al Camp Nou, Gerard Piqué va tornar a sortir acompanyat de la seva família per dir adeu a 15 anys de somni.