Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Letícia amb un somriure.

Letícia, en xoc amb la nefasta decisió de la seva neboda

La reina podria actuar per posar límits a la seva neboda

La reina Sofia no dona crèdit a allò que fa la seva neta, Victòria Frederica. Si bé la jove ja ha estat avisada diverses vegades sobre la seva actitud, sembla que no està disposada a canviar. De fet, la darrera decisió de la jove ha caigut com una llosa a la Casa Reial, que no s'ho poden creure.

Segons la periodista Sandra Aladro, el que ha fet Victòria Frederica és la gota que ha fet vessar el got de la seva mare, la infanta Elena, i de tota la Casa Reial. I és que la noia té decidit el camí que vol seguir.

Primer pla de la reina Letícia Ortiz
La reina Letícia decideix prendre cartes a l'assumpte   | GTRES

Una cosa que també ha portat Letícia a prendre una decisió per protegir la seva família i la imatge de la seva filla Elionor, la futura hereva al tron.  És cert que a la germana de Froilà li agrada estar al punt de mira, fet que també implica eclipsar la seva cosina.

Tot i això, i segons apunten, ara «hi ha un problema més gran, que no ve només per estar de festa o ser 'instagramer', és que ha deixat la universitat», deia la periodista per a sorpresa de tots.

«Victòria Frederica va estar matriculada en una universitat americana a Madrid, va fer un curs i mig, però va deixar d'assistir-hi perquè ha triat aquest tipus de vida i ha decidit deixar els estudis», va afegir.

Letícia no dona crèdit a l'escàndol de la seva neboda

La neta de Sofia estava estudiant en un costós centre privat que val al voltant de 20.000 euros l'any. S'havia interessat per la branca del màrqueting i la comunicació, però sembla que la il·lusió li ha durat poc.

Victòria Frederica està molt més centrada en la faceta d''influencer'. De fet, no para d'acudir a esdeveniments i promocionar marques, i a més a més està molt centrada a tornar-se a enamorar.

És més, Letícia també s'ha assabentat que la seva neboda ha començat un idil·li amb el fill de l'exjugador de l'Atlètic de Madrid, Juanma López.

Victòria Frederica
Victòria Frederica provoca molts mals de cap a la seva mare | EUROPA PRESS

Segons el programa Fiesta, la parella portaria sortint «unes setmanes», i segons diversos mitjans apunten, la jove està «molt il·lusionada».

Tanmateix, ja són diversos els noms que s'han relacionat amb Victòria Frederica: Jorge Bárcenas, Gonzalo Caballero, Roca Rey… i l'últim a sumar-s'hi és el fill de l'exfutbolista Juanma López.

Sens dubte, la jove té força clar què vol fer amb la seva vida. Ha deixat la universitat, i està totalment centrada en la seva faceta com a 'influencer', cosa que li ha costat diverses picabaralles amb la seva mare, la infanta Elena.

De la mateixa manera, asseguren que la seva relació passa per un moment molt complicat i que actualment mare i filla ni tan sols es dirigeixen la paraula.