Luis Enrique i la seva filla Sira Martínez.

La decisió que Luis Enrique ha de prendre ja amb el nòvio de la seva filla, Sira

La data, marcada amb vermell, és molt propera: l'11 de novembre

El món és molt petit. I endogàmic. Sobretot això últim. Ho demostra, sense anar més lluny, que la filla de Luis Enrique surt amb el també futbolista Ferran Torres. De fet, la relació entre l'actual seleccionador espanyol i Ferran Torres va molt més enllà que una relació familiar normal. 

I és que Luis Enrique és el jefe de Ferran. Ho és a la selecció espanyola i, el divendres 11 de novembre, tindrà el poder de prendre una decisió que pot canviar la vida al nòvio de la seva filla: seleccionar-lo, o no, pel Mundial de Qatar

Ferran, sí; Ferran, no

Ferran Torres és a l'ull de l'huracà. Si bé és cert que és un fix per Luis Enrique, també ho és que darrerament no està mostrant el seu millor nivell. El jugador del Barça travessa una crisi de joc i dista molt del futbolista que era quan el club blaugrana el va fitxar del Manchester City. 

Imatge de Sira Martínez i el seu xicot Ferran Torres
Ferran Torres és jugador de la selecció espanyola, però també el xicot de Sira Martínez, la filla de Luis Enrique. | Instagram

Erràtic sobretot de cara a la porteria, ara el jugador es marca l'11 de novembre com una de les cites més importants de la seva carrera. I és que serà aleshores quan el seu sogre, Luis Enrique, li comunicarà si forma part de la delegació que marxarà al Qatar per a intentar guanyar el Mundial. 

Això sí, tot sembla indicar que Ferran Torres sí que serà seleccionat. Torres ha estat sempre un dels homes forts de Luis Enrique i això, segurament, és quelcom que tranquil·litza d'allò més a Sira Martínez, la filla de Luis Enrique i nòvia de Ferran Torres. 

Ferran i Sira, una relació sòlida 

Ferran Torres i Sira Martínez fa poc més d'un any que surten junts. Tenen una relació d'allò més idíl·lica i ho demostren dia rere dia amb constants publicacions als seus perfils d'Instagram

Darrerament, sense anar més lluny, se'ls ha pogut veure de viatge junts a l'illa d'Eivissa i també a les Maldives. Esperem, doncs, que Luis Enrique pensi amb ell pel Mundial si no vol que hi hagi una trencadissa familiar.