Primer pla de Gerard Piqué.

Gerard Piqué pren una decisió amb la custòdia dels fills després de l'últim de Shakira

Gerard Piqué, disposat a tot per protegir els petits

Gerard Piqué no dona abast davant tots els cops que segueix rebent de part de la seva ex. Des que arrasés amb el seu tema al costat de Bizarrap, res no ha tornat a ser el mateix per a l'ex de Shakira. I encara que ell intenta fer com si res i continuar endavant amb la seva vida i la seva relació amb Clara Chía, la cantant ha deixat molt clar que no pensa parar.

Primer va ser Bizarrap, després el va seguir Karol G i tot indica que la colombiana ja està preparant un altre tema amb què seguir atacant-lo. Ni tan sols l'entorn de Shakira dona crèdit a tot el que està fent, i és que no només Piqué surt mal parat, sinó fins i tot l'àvia dels seus fills, Montserrat.

Imatge de Clara Chía i Gerard Piqué dins d'un cotxe
Gerard Piqué i Clara Chía ja no s'amaguen | Europa Press

Fonts properes a la parella asseguren que la mare del futbolista està fent tot el possible per no empitjorar la situació i que no hi hagi cap conflicte més que pugui malmetre els seus nets. «Montserrat ha tingut sempre una actitud molt propera amb Shakira, protectora, l'ha cuidat moltíssim i ha evitat conflictes de paparazzis amb el matrimoni», asseguren. «Ha tingut un comportament exemplar i sempre ha protegit Shakira», apunten sobre l'actitud de l'àvia de Sasha i Milan.

No obstant això, la seva exnora no li ho està posant gens fàcil. De fet, cada dia surten més notícies sobre el tema, començant pels missatges subliminars que es descobreixen a les cançons de Shakira.

Imatge de Gerard Piqué en un directe de la Kings League.
L'intercanvi d'indirectes entre Piqué i Shakira no para | Twitch.

I és que, segons sembla, en la seva última cançó arriba a dir 'fuck you' a Piqué. Un detall de què no ens havíem adonat. «En un moment donat, Shakira riu i diu 'fuck you' (el que ve sent 'ves a la merda' en català)», comentaven a 'Fiesta'.

Un no parar en què els principals afectats continuen sent els petits de la casa. Ara, el punt d'inflexió és l'acord de custòdia a què acabaran arribant després de tot el que ha passat. Pel que sembla, després de conèixer-se que Shakira ja prepara un nou tema amb Manuel Turizo, tot just un mes després del llançament 'TQG', Piqué ha tocat fons.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge de Gerard Piqué amb Shakira.
Piqué i Shakira segueixen en plena guerra mediàtica | EP

Gerard Piqué pren una decisió pel bé dels fills

Tant és així, que ha pres una decisió definitiva per no continuar emprenyant més la cantant, i és que hauria optat per cedir a les exigències de la colombiana. D'aquesta manera, permetrà que s'emporti els seus fills a viure a Miami, cosa que Shakira pretenia des del primer moment, tot i que, lamentablement, va haver de posposar el trasllat als Estats Units a causa de la mala salut del seu pare.

Però ara ja res no impedeix que Shakira per fi pugui refer la seva vida molt lluny de Barcelona i tots els mals records que hi té. «Ara em sento completa perquè depenc de mi i, a més, tinc dos nens que depenen de mi i per ells he de ser més forta que una lleona», declarava ella mateixa.

Imatge de Shakira.
Shakira prepara un nou tema per seguir atacant a Piqué | EP

Gerard Piqué ja havia deixat molt clar que la seva preocupació més gran era cuidar els seus fills i protegir-los de tot l'escàndol. «Les persones tenim una responsabilitat, sobretot els que som pares, d'intentar protegir els nostres fills», al·legava en una entrevista recent. «No vull dir res sobre això, cadascú pren les decisions que creu oportunes i no tinc ganes de parlar més del tema, ja que crec que al final l'únic que importa és que els meus fills estiguin bé», sentenciava.

Gerard Piqué amb Milan i Sasha.
Gerard Piqué vol protegir els seus fills de la polèmica | EP

De moment, no sabem quan aquest nou èxit sortirà a la llum, però segons explicava el mateix Manuel Turizo, tot queda en mans de la intèrpret de 'Monotonia'. «El tema no és meu, el tema és d'ella. Aleshores ella és la que decideix en quin moment el vol treure i en quin moment no el vol treure», assegurava el cantant. «Tu has de deixar, si ella és la que està liderant el projecte, que ella ho faci al moment que vulgui».