Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal li explica la veritat a la seva dona: que ha passat amb els diners

Rafa Nadal i Xisca Perelló són al punt de mira

Rafa Nadal s'ha convertit en el protagonista indiscutible de la crònica social gràcies a la notícia que ha donat un mitjà força conegut. El tenista està triomfant al món dels negocis i assegura que cap de les seves operacions haguessin estat possibles sense la seva dona. Xisca Perelló és el gran suport i està seguint de prop les aventures empresarials de l'esportista.

Rafa Nadal, segons ha sortit publicat, ha mantingut una seriosa conversa amb la seva dona per explicar-li tota la veritat. Un dels seus projectes més ambiciosos, el restaurant Tatel, està donant resultats i els diners que va invertir s'estan multiplicant. Suposadament Xisca l'ha convençut per fer una nova inversió i en pocs mesos veurem com ha quedat tot això.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Nadal està en el seu millor moment professional | Europa Press

Rafa obrirà un nou restaurant Tatel a València, un centre que pertany a la marca gastronòmica del Grup Mabel Hospitality. Tot ha estat gràcies als consells que li ha donat el seu gran amor, que sap perfectament què ha passat amb els diners. La quantitat que va invertir s'ha multiplicat, per això cal avançar i continuar arriscant fort.

Rafa, seguint les dades publicades a Informalia, emprendrà aquesta aventura de la mà del futbolista Cristiano Ronaldo. Ell també s'ha animat i els seus assessors estan convençuts que inaugurar un nou restaurant és la millor opció. El procés està molt avançat i tots dos pensen que tot estarà llest per a principis del proper estiu.

Nadal té a l'esquena un patrimoni milionari que ha anat creant gràcies al seu talent a les pistes de tenis. També rep ingressos de les seves col·laboracions amb marques i tot això ho ha invertit en empreses que tenen una alta rendibilitat. Han confirmat que Xisca Perelló està pendent de totes les operacions perquè ella té molt de compte per al món dels negocis.

Rafa Nadal vol començar una nova etapa

Rafa segueix triomfant al tenis, però té clar que no pot seguir jugant de manera eterna i més ara, que té un fill. La seva intenció és retirar-se de mica en mica i per aquest motiu necessita tenir les espatlles cobertes, per això els seus últims esforços. La seva dona l'ajuda en tot, formen un equip perfecte i junts estan aconseguint grans coses.

Primer pla de Rafa Nadal somrient molt feliç
Rafa Nadal té molt que celebrar | GTRES

Nadal, segons les últimes informacions, va tenir una reunió amb els seus agents financers i el primer que va fer va ser explicar-ho tot a Xisca. Li va dir la veritat: els diners que havia invertit als restaurants ja tenia els primers resultats. Tots dos han arribat a la conclusió que el millor és seguir arriscant i aquesta vegada han escollit València.

Segons expliquen a Informalia, el restaurant que Nadal té a Madrid, que també es diu Tatel, és un èxit rotund. Aquest mitjà assegura que està inclòs als «25 restaurants del món pels quals val la pena viatjar». Amb aquest tipus de crítiques el tenista té clar que cada cop falta menys per relaxar-se i començar una nova vida.

Rafa Nadal està centrat en el seu fill

Rafa sap que l'únic que ha de fer és mantenir-se a la mateixa línia. És un rostre força respectat i això era una cosa que el preocupava perquè ara té un fill. El seu comportament és excel·lent i els mitjans el segueixen adorant, així que pot estar tranquil.

Nadal s'ha convertit en un empresari molt important i tot ho deu a la seva dona, que li dona suport en tot. Ella manté les distàncies, però els dona els millors consells i molts èxits són responsabilitat seva.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!