Fotomuntatge de Gerard Piqué i Clara Chia, la seva xicota.

Gerard Piqué presenta la seva nòvia als seus pares i els deixa en xoc

Segons expliquen a Sálvame, Piqué i la seva nova parella no s'estan de res: és habitual veure'ls «tocant-se i fent-se petons» al jardí de casa els seus pares

Ja fa mesos que Gerard Piqué és el centre d'atenció. La seva mediàtica separació de Shakira després de 12 anys de relació i dos fills en comú no va deixar indiferent ningú.

I es van complicar encara més les coses pel defensa blaugrana quan van sorgir rumors per les xarxes socials sobre una presumpta nova relació. Uns rumors que ara sembla que no eren del tot desgavellats. 

Fotomuntatge de Piqué i la seva presumpta xicota.
Piqué ja li hauria presentat els seus fills. | CatalunyaDiari

La setmana passada el diari britànic The Sun va revelar el nom de la nova parella de Gerard Piqué, Clara Chia Martín. Es tractaria d'una jove estudiant que treballaria amb l'esportista i que s'hauria esborrat les xarxes socials per mantenir la seva privadesa.

«Gerard i Clara s'han estat veient durant mesos. Han mantingut la seva relació en silenci, però tots els que els envolten saben el que està passant», assegura una font. «La gent els ha estat ajudant a mantenir l'idil·li en secret i s'han esborrat les xarxes socials de Clara perquè la gent no pugui rastrejar-la ni trobar fotos seves».

Unes dades que s'uneixen a les que Sálvame ja va treure a la llum el passat mes de juny. «Té uns pòmuls molt marcats, em sembla molt característica la forma de la seva cara. És com molt nena, de samarreta molt bàsica, però quan s'arregla és molt exuberant», explicava Laura Fa sobre l'aspecte de la noia.

L'entorn de Shakira denuncia «faltes de respecte»

I ara, segons el canal de YouTube Chisme No Like, la parella hauria fet un pas més. Pel que sembla, el blaugrana tindria una relació estable amb la noia, 12 anys més jove que ell, i ja l'hauria presentat als seus pares i als fills que té amb la seva exparella, Milan i Sasha.

«El problema és que els pares d'ell viuen just a la casa del costat de Shakira, hi ha la piscina i després, la casa dels pares de Piqué», expliquen. Una situació que, sens dubte, li resulta incòmoda a la colombiana. «Shakira vol construir un mur per no veure els sogres i, per descomptat, tapar Clara».

Shakira i Piqué assistint de públic a un esdeveniment
Piqué i Shakira van ser parella durant 12 anys. | GTRES

I és que, segons ha revelat la presentadora de Socialité, Nuria Marín, és habitual veure la parella al jardí de casa dels pares de Gerard Piqué «tocant-se i fent-se petons» sense amagar-se, un fet que des de l'entorn de Shakira consideren que es tracta «d'una falta de respecte cap a ella i cap a la seva família».

▶️ El vídeo de la setmana

De moment, conscient de la pressió de la premsa, Gerard Piqué ha decidit que enguany no farà el que sí que fa actualment per vacances i no convidarà els seus avis a passar uns dies amb ell a casa.