Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Gerard Piqué i Shakira

Piqué respon públicament a l'última polèmica de Shakira: «Si ho fes amb mi...»

Les imatges de Shakira amb Tom Cruise sorprenen tothom i Piqué trenca el silenci

Després d'uns mesos molt convulsos per a Shakira, sembla que les coses van a millor. La cantant colombiana ha tornat més forta que mai, presentant nous temes i fins i tot guanyant premis. 

Fa un parell de dies que l'artista es va fer amb el  Billboard a la dona de l'any, pronunciant un discurs commovedor que no ha tardat a viralitzar-se. «Ja no importa tant si algú és fidel o no és fidel. El que importa és si segueixes sent fidel a tu mateixa», dictava la colombiana emocionada.

Una relació de fa anys

La cantant no ha tardat a deixar la seva antiga vida a Barcelona i començar una nova etapa a Miami. A 'El programa de Ana Rosa', s'han revelat imatges de com ha refet la seva vida a Miami, la seva trobada amb Tom Cruise i la reacció de Gerard Piqué.

En el vídeo es veu a Shakira parlant amb l'actor nord-americà durant les curses de 'Formula 1' celebrades a Miami i també hi apareix el seu fill Milan, que abraça i fa un petó a la seva mare amb molt d'entusiasme.

I no és la primera vegada que Shakira i Tom Cruise es veuen. De fet, la relació de l'actor i la cantant és de fa anys. Segons la revista Vanity, el 2022 quan es va estrenar la segona part de 'Top Gun', Tom Cruise va trucar a Shakira  per saber què n'opinava. La colombiana va dir-li que encara no l'havia pogut veure, perquè va coincidir que la salut del seu pare era molt fluixa.

«El dia que va rebre la trucada, Shakira estava amb el seu pare i va admetre que no, que encara no havia tingut temps. I aquella mateixa tarda va organitzar una visita a una sala de cine per veure la pel·lícula. Després va trucar a Cruise, li va explicar la seva experiència i va dir-li que als seus fills els hi havia encantat», explicava el mig germà de Shakira.

Això demostra que la cantant colombiana i l'actor tenen una relació fluida des de fa anys i sembla que cada cop estan més units, un fet que ha encès les xarxes perquè ambdós estan solters. 

Imatge de Tom Cruise i Shakira
Tom Cruise i Shakira enxampats parlant junts. | EP

Piqué respon amb una indirecta

Les imatges no han tardat en arribar a Gerard Piqué, que en una trucada amb Ibai i Ozuna ha aprofitat per tirar-li una indirecta a Shakira. 

Ibai va insinuar que pot ser la cançó que Shakira li va dedicar a la 'Session 53' amb Bizarrap sonarà durant un dels actes que està organitzant l'exfutbolista. Piqué ha respost amb una clara indirecta «Si un dia Bizarrap fa una sessió amb mi no seria un xupito, seria una cosa de veritat.», afirma.