YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Gerard Piqué i Shakira marxen de cap de setmana rural i social amb els seus fills

Han visitat La Garrotxa i els nens han pogut jugar amb les vaques i alimentar els vedells

Gerard Piqué i Shakira en la seva visita a La Fageda el dissabte, 4 de juliol del 2020
Gerard Piqué i Shakira marxen de cap de setmana rural amb els seus fills a La Garrotxa | La Fageda

Gerard Piqué i Shakira, igual que la majoria de catalans que han estat mesos confinats, ja poden dir que la seva vida està tornant a la normalitat, o com a mínim a la seva normalitat. 

La parella ha aprofitat el cap de setmana per passar temps junts i amb els seus fills i gaudint de la natura. Concretament, Piqué i Shakira s'han desplaçat fins a La Garrotxa per visitar l'empresa social La Fageda, que té l'objectiu de millorar la vida i promoure la integració sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat a la zona, tal com ells descriuen a les seves xarxes socials.

La parella es va interessar per aquest projecte social al mateix temps que podien passar temps junts i que els seus fills van poder relacionar-se més amb la natura, acaronant les vaques, alimentant-les i donant llet als petits vedells. 

De fet, aquesta experiència és una de les moltes que La Fageda ofereix, però no és l'única. També hi ha la possibilitat de fer una ruta a peu per la Fageda d'en Jordà, un dels espais naturals més impressionants de Catalunya, o pujar a un dels cims del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, des d'on es pot gaudir d'unes vistes úniques de la zona. 

Les visites, com a tot arreu aquest estiu, s'han hagut d'adaptar a la 'nova normalitat' en la convivència amb la Covid, però això no ha impedit que Gerard Piqué, Shakira i els seus fills hagin pogut passar un dissabte en família i envoltats de la natura.

La Fageda agraeix a la parella que hagin visitat el centre

Des de La Fageda han volgut agrair a la parella que hagin volgut dedicar una part del seu temps a la seva empresa social, i ho han fet a través de les xarxes socials: «Un plaer rebre aquesta parella a La Fageda! Shakira, la reina del pop, i Gerard Piqué amb els seus fills i uns amics, varen viure dissabte tota una experiència a la granja, acaronant vaques, donant-los palla i llet als vedells. També varen conèixer el nostre projecte social».

El futbolista ja ha respost la publicació a través de Twitter, assegurant que «el plaer va ser nostre! És bestial tot el projecte social que hi ha darrere. Moltes felicitats, de veritat!».


Comentaris

envia el comentari