YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Joan, el germà d'Àlex Casademunt que també cantava i ara es queda sol

Van arribar a formar un duo el 2013

Àlex Casademunt en un primer pla mirant fixament a l'objectiu de la càmera
Joan, el germà d'Àlex Casademunt que també cantava i ara es queda sol | Europa Press

La mort d'Àlex Casademunt ens ha impactat a tots avui. I és que la seva mort, només amb 39 anys, s'ha produït de forma inesperada i tràgica en patir un accident de trànsit a Mataró. Com és lògic, els seus familiars estan molt afectats en aquests moments, i se'ls ha pogut veure en la seva arribada a la capella ardent. Els seus pares, Joan i Rosa, així com la seva germana, Cristina, han estat incapaços de parlar davant la premsa.

Qui sí que ho ha fet, tot i que visiblement emocionat, ha sigut el seu germà gran, Joan. Un home que era una de les persones més especials per a l'Àlex, ja que amb ell compartia la seva afició per la música, tant és així, que el 2013 fins i tot van arribar a formar un duo.

Joan, el cantant desconegut de la família

Com hem esmentat, Joan és el germà gran d'Àlex. Un jove a qui des de molt petit li agradava cantar. No obstant això, per coses de la vida, va ser Àlex qui va aconseguir convertir-se en cantant, fent el primer pas en el moment en què es va animar a inscriure's en el càsting d'Operación Triunfo', el qual va ser el seu salt a la fama.

Els germans Casademunt van acudir l'abril de 2013 al programa de La 1 'Tenemos que hablar', presentat per Ana García Lozano, i en aquest espai Joan va explicar que ell estava a Tarifa fent 'windsurf' amb uns amics quan el seu germà li va explicar que hi havia un càsting per a un programa: «Hi ha un càsting de TVE i et podries presentar. I jo li vaig dir: 'Àlex, no t'agafaran ni a tu ni a mi'».

No obstant això, tot i que ell no es va apuntar, sí que ho va fer el seu germà petit d'amagat, i així va ser com el destí va voler que el menor es convertís en el cantant de la família.

Decideixen crear un duo

Només sortir d'Operación Triunfo', Àlex Casademunt va començar la seva carrera artística com a integrant del grup 'Fórmula Abierta' i, a partir d'aquí, va anar encadenant treballs com a actor, presentador i, fins i tot, participant en musicals com 'Mamma mía'.

Hi va haver un moment en la seva carrera en el qual va voler centrar-se en la seva faceta com a cantant sense l'esmentat grup. I va ser llavors quan va prendre la decisió de fer-ho de la mà del seu germà, Joan. Així, aquest va posar en segon pla la seva empresa de ferreteria industrial, i va decidir acompanyar a aquest en el seu projecte. El 2013 va ser quan van prendre aquesta determinació, i van donar forma al duo 'Àlex&Joan', que es va donar a conèixer amb la cançó 'Sé'.

La meravellosa relació de Joan i Àlex

En el citat programa presentat per Ana García Lozano, Àlex no va dubtar a destacar l'important que era per a ell el seu germà, és més, el va exalçar com a artista i és que va arribar a dir que «és una de les millors veus d'aquest país, sense cap dubte».

Junts van afrontar aquest repte, però el mercat musical va resultar molt complicat i el projecte en comú que tenien no va aconseguir un llarg recorregut. Per aquest motiu, poc després, qui va ser concursant d'Operación Triunfo', va tornar a formar part de 'Fórmula Abierta', un grup compost per aquest, Geno Machado, Javián i Tessa que va tornar als escenaris.

Tot i que el duo musical que van crear no va aconseguir el resultat que esperaven, Joan i Àlex van continuar mantenint la seva estreta relació de germans. I és que l'afecte que es professaven mai canviarà, com així ho va donar a conèixer en més d'una ocasió l'ara artista mort.

Exemple d'això és que en les xarxes socials poden trobar-se alguns missatges dedicats al seu germà com ara aquest: «Passi el que passi sempre estarem a prop. Al capdavall, sempre seràs el meu germà gran, encara que semblis el petit! Joan Casademunt, 'olé' per ser un gran exemple per a mi»

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari