El germà de David i Rocío Flores que no coneixeran mai

Antonio David Flores podria haver tingut un fill amb la model Carmen López, però van decidir avortar

Arran de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', han aparegut noves cares a la televisió amb el propòsit de confirmar o desmentir el relat de Rocío Carrasco, que ha explicat amb detalls com va ser el seu matrimoni amb Antonio David Flores

Des que Antonio David i Rocío Carrasco van decidir separar-se l'any 2000, s'han explicat diferents versions, però ara el col·laborador de 'Sálvame', davant el testimoni de Rocío i altres dones, n'està sortint molt perjudicat.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El dia que va canviar la relació entre Carmen López i Antonio David

Carmen López, exparella d'Antonio David Flores, ha estat entrevistada aquest dissabte a 'Sábado Deluxe' per explicar com va ser la seva relació amb l'exguàrdia civil. Tanmateix, ha confessat que ella no va viure cap experiència traumàtica, però que es creu la versió de Rocío.

Ara bé, la 'bomba' ha esclatat quan Carmen López ha explicat que esperava un fill amb Antonio David. Carmen i Antonio David es van conèixer una nit de festa i fins i tot van pactar no tenir una relació formal, però tot va canviar quan Carmen va quedar-se embarassada i finalment van decidir avortar. 

No es van veure mai més

«Amb tot el dolor del meu cor, jo tenia molt clar que ell no seria el pare del meu fill perquè no era una persona gaire seriosa com per tenir una relació amb ell», ha manifestat Carmen. Segons la versió de Carmen López, quan va parlar amb Antonio David sobre el preu de l'avortament, ell se'n va desentendre i no es van veure mai més i, per tant, Carmen va haver d'assumir tots els costos.

D'altra banda, Carmen ha explicat que el col·laborador de 'Sálvame' mai va parlar-li sobre els seus fills. I per si no n'hi hagués prou, també ha revelat que es veien molt poc perquè Antonio David havia d'estar amb David i Rocío, però tot i això mai va esmentar-los.

Humiliada a 'Enemigos Íntimos'

López ha afirmat que l'exguàrdia civil era «garrepa» amb ella i ha confessat que ell només volia ser famós i tenir diners. A més, ha assegurat que Antonio David tenia un gran sentit de l'humor i que li encantava coquetejar amb diverses dones mentre estava amb ella.

Finalment, 'Sábado Deluxe' ha emès un fragment de la seva entrevista a 'Enemigos Íntimos', on va parlar sobre la seva relació amb Antonio David: «Ho vaig passar fatal perquè em va enfonsar en la misèria, va menysprear-me com a dona», ha assegurat aquest dissabte a 'Sábado Deluxe' després de veure l'entrevista.


Comentaris

envia el comentari