App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Escàndol històric: Inesperada revelació sobre un germà secret de Joan Carles I

Albert Solà, el fill il·legítim de l'emèrit, ho ha explicat tot

Rei Joan Carles
El rei Joan Carles està protagonitzant la majoria d'escàndols de la Casa Reial | España Diario

Aquest 2020 està sent sens dubte el pitjor any per al rei Joan Carles, que ha vist com s'han destapat tots els seus escàndols. Per si fos poc, el emèrit ha estat totalment apartat pel seu fill, que estaria fart de totes les seves estratagemes.

Un nou escàndol assota la Casa Reial, i de nou el emèrit és protagonista, però en aquest cas al costat de l'empresari català Josep Cusí. El emèrit i el català són dos grans amics, i ara ha sortit una mica a la llum que perjudicaria molt a tots dos.

Josep Cusí, el germà desconegut del rei Joan Carles

Cusí està en el punt de mira en les últimes hores pel viatge de noces de Felip i Letícia. Segons el diari 'The Telegraph', és ell qui hauria pagat el 50% de les despeses fent de testaferro de Joan Carles.

Aquest nou escàndol, el de les vacances de luxe dels actuals reis, ha estat analitzat per Risto Mejide en el seu programa 'Todo es mentira' que s'emet cada tarda a Cuatro. El presentador no ha analitzat aquest escàndol sol, ja que ha estat acompanyat per un convidat que coneix molt tots els secrets de la Casa Reial. Albert Solà, el fill il·legítim del rei, ha explicat coses que fins ara no se sabien.

Juian Carlos i Josep Cusí, més que amics

Solà ha deixat anar una bomba enmig de l'entrevista amb Risto, i és que ha afirmat que Joan Carles i Josep Cusí són germans. «El meu pare i el teu pare són germans no reconeguts legalment, però sí a l'ombra», assegura que li va dir la filla de Cusí anys enrere. De ser això cert suposaria una bomba històrica, que canviaria per complet tota la història de la monarquia espanyola.

El rei Joan Carles i Josep Cusí
El rei Joan Carles i Josep Cusí serien germans no reconeguts | EFE

Segons la versió de Solà, Josep seria fill secret del comte de BarcelonaJoan de Borbó. Josep Cusí té 86 anys, 4 més que Joan Carles, pel que de ser veritat que és el germà gran de l'emèrit, la norma dinàstica deixa clar que ell hauria d'haver estat el rei legítim de el tron d'Espanya.

Segurament mai se sàpiga la veritat amb certesa, encara que Solà ho té clar. Estem davant d'un escàndol que de ser cert podria haver canviat la història de la corona a Espeña.