Pla general de Christian Gálvez posant a un 'photocall' i mirant a càmera

La germana de Christian Gálvez que no es deixa fotografiar per aquesta raó

La germana de Christian Gálvez queda al descobert

Christian Gálvez és una de les cares més estimades i respectades de la televisió. Porta tota una vida dedicada als mitjans de comunicació, però, molt pocs saben que té una germana amb qui comparteix professió. I és que Gálvez sempre ha intentat mantenir la seva vida privada lluny de la pública.

Una cosa molt semblant és el que li passa a la seva germana, Ainhoa, que treballa mà a mà en diversos projectes amb el presentador. Però al contrari que el seu germà, ella no es veu atreta ni gens ni mica per la televisió. Tot apunta que a la germana de Christian Gálvez no li crida res l'atenció estar a l'ull públic i per això intenta estar tan allunyada com sigui possible del focus mediàtic.

La germana de Christian Gálvez que no vol ser pública

Tots coneixem Christian Gálvez, el presentador ha estat al capdavant d'alguns dels programes més importants de la història de la nostra televisió. A més a més, Gálvez també s'ha mogut per altres terrenys on ha aconseguit molt d'èxit com l'escriptura.

Imatge de Christian Gálvez durant un esdeveniment
El presentador té una germana anomenada Ainhoa amb qui comparteix passió | GTRES

El presentador sempre ha intentat passar de puntetes davant de la premsa. I és que, en els darrers temps, la seva vida personal ha estat al punt de mira després de divorciar-se d'Almudena Cid. I més tard, per refer la seva vida amb Patricia Pardo, cosa que no ha estat plat de bon gust per a Christian.

Molt pocs saben que Gálvez té una germana anomenada Ainhoa amb qui a més de sang, comparteix la passió pel món de la comunicació. Segons revela OkDiario, la seva germana treballa amb ell a Cadena 100. I sembla que la professionalitat i la dedicació a la feina va a la família.

El mitjà anteriorment esmentat assevera que ella és molt semblant a Christian respecte a la seva personalitat: riallera i agradable. Davant d'això, hem estat bussejant per les xarxes socials del presentador, i la veritat és que, Christian Gálvez no té cap problema a obrir-se amb els seus seguidors. Fa només uns mesos, el presentador de 25 Palabras dedicava un text molt bonic al seu pare.

«Si alguna vegada soc pare, tant de bo sigui per al meu fill, almenys, la meitat del que tu signifiques per a mi. T'estimo, pollastre», escrivia Gálvez al seu pare.

Un text que emocionava tots els seguidors d'Instagram. Tot i això, el presentador no té cap fotografia amb la seva germana, perquè Ainhoa no té xarxes socials i la raó és clara: vol ser totalment anònima. Així doncs, prefereix romandre a l'anonimat més absolut i no ser un personatge públic.

Christian Gálvez no aconsegueix seduir l'audiència

Christian fa anys que està vinculat a Mediaset, però, després de quedar-se sense la seva gran carta, Pasapalabra, la cadena va haver de recol·locar completament el comunicador. Però després de diversos intents, sembla que Gálvez no torna a trobar el seu lloc a la graella televisiva.

Imatge de Christian Gálvez presentant el seu nou programa '25 Palabras'
El nou concurs de Telecinco, '25 Palabras', no està captivant l'audiència | Telecinco

Fa uns dies, Christian estrenava el seu nou programa a Telecinco, 25 Palabras, però sembla que no està calant a l'audiència. Per tant, el nou concurs de Mediasetno estaria atrapant l'audiència de la manera esperava.

En la seva última batalla contra Y ahora, Sonsoles, el nou concurs de Christian va sortir perdent amb un insignificant 8,7% de 'share' davant del 13,4% de Sonsoles Ónega. Així doncs, la cadena haurà de fer certs canvis pel bé de la continuació de 25 Plabras.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp