Primer pla de Claudia Osborne.

La germana de Claudia Osborne parla massa i explica què passa amb el bebè

Bertín Osborne està molt emocionat amb l'arribada de la seva nova neta

Claudia Osborne s'ha quedat sorpresa després de les últimes declaracions de la seva germana. I és que la filla de Bertín Osborne no ha tingut cap problema a parlar sobre el nou bebè de la família.

El 30 de juny passat, la família Osborne estava de celebració. Després d'una llarga espera de nou mesos, la filla petita de l'artista i Sandra Domecq va donar la benvinguda a la seva primera filla.

Claudia, la filla de Bertín Osborne es troba al segon trimestre del seu embaràs.
Claudia ja ha donat a llum la seva primera filla. | Instagram
 

L'arribada de la petita Micaela ha estat tota una alegria per a Bertín Osborne, qui, abans que naixés la seva neta, estava una mica preocupat per Claudia.

«Està a punt d'explotar. Ahir vaig parlar amb ella i està, doncs mira, amb dolors i, com que és primerenca, imagino que estarà nerviosa», va assegurar el presentador al seu moment.

Ara, durant la presentació d'una coneguda marca d'ulleres, Eugenia Osborne ha revelat alguna informació sobre la seva nova neboda.

La germana de Claudia Osborne ho explica tot

La filla de Bertín Osborne no ha tingut cap problema a parlar amb la premsa sobre el nou membre de la família. «És molt bona, és tranquil·la, plora quan ha de plorar i res més».

Tal com ha explicat la mateixa Eugènia, va tenir la sort d'acompanyar la mare durant el dia més especial de la seva vida. «Em va agafar a Madrid i ja quan estava a punt de néixer, me'n vaig anar a l'hospital i vaig estar tota la tarda allà amb ella, amb la nena i amb José».

Muntatge amb fotos de Claudia Osborne i Berín Osborne.
Bertín Osborne s'emociona en conèixer la filla de Claudia Osborne. | CatalunyaDiari
 

«Tot va sortir perfecte, natural, i ella està estupenda i la nena encara millor», va assegurar la germana de Claudia Osborne.

«És una madrassa, se li està donant fenomenal. Sembla que ha nascut amb el llibre après, sembla que ha tingut la nena amb tota la lliçó apresa, està molt segura de si mateixa».

Però, quan li han preguntat per la semblança de la nena, Eugenia no ha sabut gaire bé què respondre.  «No ho sé, cada dia veig una semblança diferent, però anirà canviant a poc a poc, cada dia ha anat canviant moltíssim».

El pare de Claudia Osborne no va poder evitar emocionar-se

Bertín Osborne va ser una de les persones que més es va emocionar amb l'arribada de Micaela. I és que, tal com ha confirmat Eugenia, el cantant va ser una de les primeres persones que va conèixer la petita.

«Quan va veure la nena... bé, la meva germana la va agafar i li va dir 'té'. Estava com un nen al matí de Reis, li vaig fer cinquanta fotos, estava encantat».

A més, la germana de Claudia Osborne no va voler deixar passar l'ocasió per dedicar a Fabiola Martínez unes paraules d'afecte.

La veneçolana no es va voler perdre per res al món l'arribada de la neboda dels seus dos fills, per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'anar a l'hospital.

Imatge de Bertín Osborne i la seva filla Eugenia Osborne
Eugenia només vol el millor pel seu pare. | Instagram (@eugenia_osborne)
 

«Ho he dit sempre i ella també, ho pensem totes i això no canviarà. Ella és família, passi el que passi», va assegurar Eugenia Osborne.

«Fabiola era molt gran, en tots els sentits. És meravellosa, llavors, bé, han canviat la relació que tenien i se segueixen portant fenomenal i s'estimen molt i ja està, com es portava amb la meva mare, un altre tipus de relació, però molt bona».

Després que Bertín Osborne ho passés força malament amb el seu divorci, tant Eugenia com la resta de les seves germanes només volen que el seu pare torni a recuperar la il·lusió. «Jo el vull veure feliç, si és amb algú i si no, sol, però el vull veure feliç».