Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco i les seves paraules sobre el seu possible nou embaràs

La filla de 'La más grande' voldria tornar a experimentar la maternitat

Ningú pot parar de parlar de  Rocío Carrasco. I amb raó, perquè tot això va començar quan es va estrenar la seva docusèrie, Rocío, contar la verdad para seguir viva.

Amb el documental va posar entre les cordes, encara més, el seu exmarit Antonio David i alguns dels seus familiars més mediàtics. Altres membres que van sortir també perjudicats van ser Rocío Flores, Amador Mohedano i Ortega Cano.

D'altra banda, la segona temporada de la seva docusèrie, En el nombre de Rocío, es va centrar encara més en el clan Mohedano-Ortega. A partir de llavors, Rociíto és al punt de mira constantment.

Tot i això, en aquesta ocasió ha fet saltar totes les alarmes per un fort rumor que està circulant sobre ella. La veritat és que va sorgir l'any passat quan els seus seguidors van començar a especular el que semblava indicar un secret de domini públic.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
El matrimoni hauria volgut tenir fills en comú | Europa Press

 

Rociíto confessa que el seu desig més gran és ser mare

Rocío Carrasco ha generat força incertesa entre els seus fans per un veritable motiu. I és que, des de fa temps, la filla de 'La más grande' ha volgut complir un dels seus desitjos més grans.

En efecte, la dona de Fidel Albiac sempre ha volgut tornar a ser mare. Després de distanciar-se dels seus dos fills, Rocío i David Flores, voldria passar, novament, per l'experiència de la maternitat.

La teoria va començar a prendre més força quan Socialité, finalment, va tractar l'assumpte en qüestió. La neboda d' Amador Mohedano visitariaSálvame amb motiu que anunciaria una informació que li feia especialment il·lusió.

María Patiño, presentadora de l'espai dels caps de setmana, va començar a fer les seves teories pròpies i no va dubtar a confessar-les en directe. «Estem tots especulant, a veure què pot ser».

«Bé, jo tinc quatre opcions: està embarassada i ho anuncia dilluns, que era un desig», llançava provocant que tothom quedés en xoc.

«O ha trobat noves proves per reobrir el seu cas, que és un altre dels seus desitjos. També, pot ser que ja hi hagi data d'obertura del museu de la seva mare, que era un altre dels seus desitjos. Fins i tot que torna a la televisió com a defensora de l'audiència».

Com calia esperar, els periodistes del programa no van dubtar a abordar Rocío amb les seves preguntes. Després d'informar-la sobre el rumor que estava començant a circular, la filla de 'La más grande' no va dubtar a respondre.

«Bé, sí, és una de les coses que volia fer», contestava referint-se a la pregunta respecte a si es volia quedar embarassada. No obstant això, pel que fa a si aquesta informació seria la bomba que llançaria a Sálvame, Rocío Carrasco preferia callar.

«Caldrà esperar fins dilluns, puc dir poc més del que ja s'ha dit», tancava deixant la teoria a l'aire. Però, l'endemà, es va descobrir que l'esperat anunci era perquè Rocío seria el nou fitxatge estrella del programa presentat per Jorge Javier Vázquez.

Rocío Carrasco en un photocall
De moment, la mare de Rocío Flores no vol tenir un altre fill | GTRES

 

Rocío Carrasco no descarta una futura maternitat

Tot i que aquest rumor va sorgir fa poc més d'un any, el cert és que els fans de la filla de 'La más grande' segueixen sense rendir-se. I és que consideren que Rocío Carrasco podria donar la notícia que està embarassada en qualsevol moment.

La raó principal seria que per a l'ex d'Antonio David seria fer realitat un somni. La neboda d'Amador Mohedano voldria tenir un fill amb l'amor de la seva vida, Fidel Albiac, i així poder fer créixer la seva petita família.

No obstant això, Rociíto nega que algun dia passi. En primer lloc perquè té 47 anys, una edat en què quedar-se embarassada pot resultar un veritable perill. D'altra banda, es troba a la seva millor etapa perquè compta amb un gran exèrcit de persones que li donen suport i desitja que les coses es quedin com estan. Tot i això, potser algun dia anuncia una sorpresa i acaba fent realitat el seu gran desig de convertir-se en mare. Però, de moment, no té pinta que passi.