Primer pla de David Flores

Les germanes d'Olga Moreno posen a David al caire de l'abisme

David Flores Carrasco podria tenir les hores comptades al domicili familiar

David Flores Carrasco podria patir en persona les conseqüències del divorci del seu pare amb Olga Moreno. Des que es va saber la ruptura de la parella, el fill d'Antonio David es va posicionar al costat de la sevillana i va decidir anar-se'n amb ella.

Mentrestant, l'exguàrdia civil gaudia de les nits madrilenyes amb la nova parella, Marta Riesco. No obstant això, aquesta situació podria canviar d'aquí poc i David podria abandonar el domicili familiar. Cosa que la família de la dissenyadora desitja que passi, per posar punt final a la relació amb l'excol·laborador.

David Flores Carrasco més a prop que mai d'abandonar Màlaga

Fa uns dies, la sevillana va afirmar encara no té previst formalitzar el divorci amb Antonio David. Actualment, fan vida per separat, però l'ex de Rociíto té via lliure per veure la seva filla Lola quan així ho desitgi. Un dels avantatges de no signar la separació i establir un règim de visites.

Olga Moreno i les seves germanes passejant per Sevilla
Les germanes d'Olga insisteixen que formalitzi el divorci | GTRES

De la mateixa manera, aprofita els seus viatges a Màlaga per visitar també el seu fill, que viu amb Olga des que es van separar. És ella qui s'encarrega de cobrir les seves necessitats mentre Antonio Daid refà la seva vida i se centra a revifar la guerra mediàtica.

No obstant això, aquesta situació no és gens agradable per a la família d'Olga, que insisteix que formalitzi d'una vegada per totes el divorci. Tots estan molt decebuts amb l'actitud del seu excunyat i volen que desaparegui de les seves vides.

El seu desig és que trenquin llaços i que se'l tregui de sobre abans que faci el mateix que amb Rocío Jurado. Cal recordar que l'exguàrdia civil es va negar a abandonar la casa de la cantant un cop separat de Rociíto.

David Flores i Olga Moreno parlant
David Flores es podria allunyar definitivament d'Olga. | GTRES 

«Estan pressionant perquè prengui la decisió de formalitzar la separació, que hi hagi un divorci definitiu», va explicar Antonio Rossi. «No volen que Antonio David segueixi a la vida d'Olga de cap de les maneres», afegeix el col·laborador d'Ana Rosa.

«Que es divorciï d'una vegada per totes»

Els pares i les germanes de la dissenyadora li han mostrat suport des del primer moment. S'hi va refugiar quan va saltar la notícia i va tornar a buscar consol quan es va conèixer la relació del seu encara marit amb Marta Riesco.

Però encara que sempre estaran al seu costat, opinen que el millor és que posi punt final de manera definitiva perquè ella segueixi endavant. No és del gust de la família veure com l'exguàrdia civil entra i surt de casa d'Olga quan vol o quan li convé.

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Olga Moreno es resisteix a allunyar-se d'Antonio David. | GTRES 

«No estan conformes amb tot el que està fent ni de com està portant la situació», explicava Rossi. Encara que quan es va conèixer la ruptura, les germanes d'Olga van mostrar el seu suport al cunyat, les coses han canviat.

Saber que li ha estat infidel ha enfurismat l'entorn de la sevillana mostrant la seva enorme decepció. «El regalet per a ella, m'estic contenint per la meva germana i els nens», publicava una de les germanes.

Primer pla d'Olga Moreno plorant
La sevillana no vol que un jutge li organitzi la vida. | Mediaset 

Els seus familiars insisteixen que prengui mesures i que no es conformi amb la separació, sinó que es divorciï legalment. Tot i això, ella pensa que parlant les coses es poden portar bé i no desitja que un jutge interposi un règim de visites.

Una decisió que beneficia Antonio David, així els seus fills poden continuar vivint amb la seva ex, mentre ell refà la seva vida. Una situació que canviaria notablement si Olga en fa cas a la família i formalitza el divorci. David Flores Carrasco podria sortir malparat del conflicte amorós.