Muntatge Alba Santana amb el seu pare

Els 4 germans d'Alba Santana que han vist volar l'herència que els tocava

Tant Alba Santana com els seus germans s'han quedat sense el llegat del seu pare

L'any 2021 va ser un dels pitjors anys per a Alba Santana. En poc temps, va perdre tant el pare com la mare, Manolo Santana i Mila Ximénez. Ella li va deixar una gran herència, però sembla que ell no. 

El famós tenista no ha llegat res ni a ella ni als seus quatre fills. Qui gaudirà de tots els seus béns i patrimoni és la seva dona, Claudia Rodríguez, amb qui es va casar el 2013.

Els quatre germans d'Alba Santana

El mes de desembre passat, Alba Santana es va haver d'acomiadar per sempre del seu pare. Manolo Santana va morir a 83 anys a la seva residència de Marbella causant una gran commoció en el món del tenis. Per descomptat, també en la dona, els amics i els cinc fills, amb els quals no tenia relació des de feia temps.

Alba Santana i els seus germans de part de pare.
Alba Santana té quatre germans per part del pare. | Europa Press 

Durant molt de temps s'ha especulat que la colombiana va ser l'encarregada de separar l'esportista dels seus fills. Malgrat tot, ells no van dubtar a acudir al funeral del seu pare. Allà, visiblement emocionats, li van donar l'últim adeu.

Alba Santana és, sens dubte, la filla més coneguda que va tenir, però no ens podem oblidar dels altres quatre. Fruit del seu primer matrimoni amb Fernanda Dopeso, amb qui va estar 20 anys, va tenir tres fills: Manuela, Borja i Beatriz. Aquesta última, que és actriu, va ser molt famosa pels seus treballs en sèries com 'Segunda enseñanza' o 'Compañeros'.

Beatriz Santana.
Beatriz Santana és filla de Manolo i famosa per la seva feina com a actriu. | GTRES 

Després de separar-se, el tenista es va casar amb Mila i va néixer Alba Santana. Més tard, van trencar i va iniciar una relació sentimental amb Otti Glanzielus, amb qui no va tenir descendència. El seu cinquè i darrer fill, Bàrbara, va arribar fruit del seu romanç amb Oltra.

Bárbara Santana, filla de petita de Manolo Santana.
Bàrbara és la filla petita de Manolo Santana. | GTRES

Alba Santana i els seus germans són «desheretats» pel seu pare

Després de la mort de Manolo, els mitjans van indicar que possiblement la seva herència fos polèmica. Es rumorejava que no havia deixat res per als seus descendents.

Ara, la revista 'Lecturas' ha revelat que aquestes xerrameques són totalment certes. Sembla que la seva dona és qui es quedarà amb el 90 % del patrimoni que ha deixat. Així, els seus cinc fills no opten a res.

Una situació que, per descomptat, posa en dubte el paper que Claudia ha jugat a la vida del seu marit. Encara més, s'indica que «abans de morir Manolo, ella ja figurava com a administradora única de la societat Racquets Club Marbella SL, l'empresa del campió dedicada a activitats i organitzacions esportives. L'última filla que va formar part de la junta directiva d'aquesta empresa, Beatriz, també va ser apartada del negoci».

Fins i tot, s'hi exposa que al seu lloc hi va col·locar al seu fill i també va donar feina a un altre familiar. Dues persones que suposadament guanyen un sou elevadíssim.

Manolo Santana i la seva dona, Claudia.
Claudia, esposa de Manolo Santana, és qui s'ha quedat amb tota l'herència. | GTRES 

Saber que Santana no els ha deixat res deu haver sorprès, i no gratament, tots els seus fills. Però sembla que Alba Santana sí que s'ha endut un petit afecte del seu pare.

Sembla que Manolo Santana hauria aconseguit que Claudia retirés una demanda que havia interposat a Mila i que Alba havia heretat quan ella va morir. 

Aquest ha estat l'únic «detall» que ha tingut del seu progenitor com a llegat i es diferencia molt del que ha deixat a la mare. Segons s'ha fet públic, li ha donat com a herència la barbaritat de 3 milions d'euros, entre altres béns.