Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo

El gest de Carla Vigo en l'adeu a la seva àvia que no agradarà a la reina Letícia

Carla Vigo té un homenatge a la seva recentment morta besàvia entre mans que no comptaria amb el beneplàcit de la reina Letícia

Carla Vigo ha seguit els passos de les seves ties. Igual que Telma Ortiz i la reina Letícia, la 'influencer' tampoc va assistir aquest dimecres al funeral de la seva besàvia, Menchu Álvarez del Valle.

 

No obstant això, la jove de 20 anys té entre mans un homenatge a la seva 'bisabuelina'. La locutora de ràdio asturiana i la seva besneta tenien una relació molt especial. La seva partida ha marcat a la neboda de la reina, qui ja havia perdut la seva mare anys enrere.

 

La dona de Felip VI s'ha postulat com una persona gelosa de la seva intimitat. Així ho ha traslladat a la seva família quan s'ha considerat necessari. I és que Letícia ha insistit als seus parents en què guardin discreció i evitin el contacte amb els mitjans de comunicació.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

En canvi, la filla d'Érika Ortiz no sucumbirà a la petició de la sobirana, ja que també estava molt unida a la comunicadora, igual que la seva tia.

Carla Vigo mostra el seu dolor en xarxes socials

'Carla.intense', com es fa dir la neboda de Letícia Ortiz en les plataformes socials, es manté en silenci. La futura model i actriu no s'ha pronunciat públicament respecte a la trista notícia. Encara que sí que ha compartit els condols que els seus amics li han expressat a través d'històries d'Instagram.

 

«T'estimo, amiga. Sempre viurà en vosaltres», li va escriure una persona del cercle íntim de la 'influencer'.

 

«Estic amb tu avui i sempre, mai ho oblidis. T'estimo, amiga», li va expressar una altra amiga a través del compte social.

 

Carla està passant aquests durs moments en la més absoluta intimitat. Però això sí, envoltada de la seva nova parella amb la qual tot just fa unes setmanes que hi surten.

 

Una de les seves grans amigues ha confessat un dels secrets més ben guardats de Carla Vigo. Un gest que podria molestar la reina alhora que emocionar-la.

 

Amor Romeira, amiga de la besneta de Menchu Álvarez, ha animat a la jove a què compleixi la promesa que li va fer a la difunta. «T'envio tot el meu afecte. Saps que estic amb tu i ara més mai has de regalar aquesta cançó que estaves component per a ella!», va exclamar la tertuliana.

 

Abans de la partida de Menchu Álvarez del Valle, la filla d'Érika Ortiz estava escrivint-li una cançó. Però, aquest dimarts, la noia de 20 anys va rebre la trista notícia que l'àvia de Letícia Ortiz havia mort.

 

La composició de Carla Vigo en honor a la seva besàvia ha quedat a mig fer, tan sols va tenir temps de compartir-la amb la seva musa. Però la seva gran amiga, Amor Romeira, anima la futura cantant a reprendre aquest projecte i explotar la seva branca artística.

 

El més segur és que des del cel l'escoltarà. Possiblement, la neboda de la sobirana comparteixi la seva primera cançó amb els seus seguidors. Esperem que això no li costi l'enuig de la seva tia, Letícia Ortiz.

 

Cal destacar que la sobirana no és afí a les xarxes socials, ni és amant de compartir la vida privada a través d'aquestes plataformes. En contraposició, Carla Vigo sí que és una jove activa en aquestes aplicacions. Per tant, ha compartit una frase amb els seus seguidors que deixa patent el dolor que està sentint per la pèrdua de la matriarca Ortiz.

 

«Quan algú a qui estimes es converteix en un record, el seu record es converteix en un tresor», va manifestar la filla d'Érika Ortiz. Així doncs, els usuaris d'Instagram s'han bolcat amb Carla Vigo i li han mostrat tot el seu suport.

 

Així mateix, han recordat la figura de la seva besàvia i el llegat que deixa al seu pas per la vida. «Ribadesella ha perdut una de les seves grans periodistes», escrivia un anònim.

 

No hi ha dubte que la mort de la locutora de ràdio ha deixat en suspens a gran part de la societat. I per descomptat, a la seva família. La besneta de Menchu té un regal per al cel encara que la seva reina no estigui del tot d'acord.