Antonio David destrossat al tanatori després de la mort de Mila Ximénez

Les xarxes exploten davant d'un possible retorn d'Antonio David: «S'ha de denunciar»

Antonio David Flores, més a prop que mai de tornar a Telecinco, segons Carlos Sobera

Antonio David Flores podria tornar a la televisió més aviat del que ens pensem. Així ho deixava caure a 'Ahora Olga' el presentador Carlos Sobera. Per a gran part de l'audiència, l'exguàrdia civil estava més que enterrat després que se l'acomiadés de Telecinco.

Però les declaracions que va fer ahir mateix el presentador basc han provocat una onada de crítiques a les xarxes socials.

L'entrevista d'Olga Moreno, la dona d'Antonio David Flores, emesa ahir a la nit en ple prime time, ha provocat una reguera de reaccions. La sevillana va donar la seva versió sobre tot el que ha exposat Rocío Carrasco en un especial anomenat 'Ahora Olga'.

Des de l'inici de l'entrevista, l'espai conduït per Carlos Sobera va ser molt criticat. Hi ha molts espectadors que no entenen com es dona veu a Olga Moreno després de tot el que ha passat al voltant del seu marit.

A més, altres critiquen que la mateixa cadena que va acomiadar Antonio David fa mig any ara hagi contractat la seva dona. Així, asseguren que aquest fet és un pas enrere en la lluita contra la violència de gènere, que la mateixa Carrasco va denunciar a 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'.

«Suposo que Antonio David tindrà el seu moment a Mediaset per a respondre a això»

Amb tot, la gota que va fer vessar el got dels espectadors van ser alguns dels comentaris pronunciats per Sobera sobre Antonio David. Un supòsit que molta gent es va prendre com una propera realitat i que no seria altra que la tornada de l'exguàrdia civil a la cadena que el va fer fora fa uns mesos.

Segons el conductor del programa, tots tenen dret a explicar-se i oferir la seva versió dels fets, com ha passat amb Carrasco. «Tothom té dret a parlar, tothom... Olga ha de tenir aquesta oportunitat d'escoltar què s'ha dit d'ella i explicar el que ella consideri. I això que el seu marit té demandada Mediaset!», va etzibar el basc.

«Suposo que Antonio David tindrà el seu moment a Mediaset per a respondre a això», ha deixat caure Carlos Sobera. Unes declaracions que van obrir la porta al fet que Telecinco doni un espai a Antonio David d'un format similar al de la seva dona. Així, podria defensar-se de tot el que s'ha dit de la seva persona aquests mesos i podria respondre a les acusacions de la seva exdona.

Les xarxes socials esclaten després de conèixer-se la possible tornada d'Antonio David

Res més escoltar les paraules del presentador de Telecinco, les xarxes socials van començar a cremar tement el retorn d'Antonio David Flores. Després de molts mesos afirmant que l'excol·laborador no tornaria a treballar per a Mediaset, les coses poden haver canviat. I la indignació de la gent va quedar reflectida en els centenars de missatges publicats ahir a la nit.

«Antonio David podrà parlar pròximament a Mediaset, segons Carlos Sobera a 'Ahora Olga'. Seria al·lucinant que Mediaset donés veu a Antonio David en un futur. Seria perquè el grup es quedés sense anunciants en tots els programes», resava un missatge.

«Seria menyspreable que això pogués arribar a passar. Tant de bo no arribem a aquest punt, però en el cas que se li torni a donar veu a Antonio David, tota fugida d'anunciants i espectadors serà poca», ha escrit un usuari.

«Afirmen a 'Ahora Olga' que Antonio David podrà parlar a Mediaset més endavant. Tot el paperot que es va fer a Telecinco dient "no donarem veu a AD" per a res. Prioritzant el circ en comptes de fer visible la violència de gènere», escrivia un altre seguidor a Twitter.

«"Suposo que Antonio David tindrà el seu moment a Mediaset per a contestar a això", afirma Carlos Sobera. Telecinco emet avui un programa en fals directe on fa xou de la violència masclista».