Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Olga Moreno

Olga Moreno provoca Rocío Carrasco: «Jo mai em separaria de la meva filla»

Olga Moreno es venja de Rocío Carrasco escalfant més que mai l'ambient

Olga Moreno va tenir ahir la seva nit de glòria a la televisió, on va poder respondre a tot el que s'ha dit d'ella. Una resposta que s'ha basat en els vídeos que l'al·ludeixen directament i que ha respost amb certa ambigüitat, però llançant diversos dards.

Telecinco ha deixat més clar que mai que és una empresa i que els seus principis morals són tan volàtils com el que dura la producció d'un programa de televisió.

Si durant tres mesos hem pogut escoltar Rocío Carrasco explicant la mala vida que ha viscut a la banda d'Antonio David Flores. Ara li obren els micros a Olga Moreno perquè intenti tirar per terra el dur relat de Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i que Olga ha dit que la seva intenció no és parlar de Rocío Carrasco, no ha fet altra cosa que llançar pulles i jutjar-la de nou com a mare. Moreno afirma que és molt tímida i que no es mou bé davant d'una càmera, però els recursos emprats aquesta nit ens deixa clar que sap el que es fa.

La supervivent s'ha vantat de dir que s'ha ocupat de la criança dels fills de Rocío i d'Antonio David Flores. Preguntada per això, els col·laboradors li han preguntat si s'ha posat en alguna ocasió a la pell de Rocío.

Ella ha afirmat que si, però realment el següent que ha dit ens fa pensar que no i que la imatge que té sobre Carrasco no és per res bona. Olga Moreno ha dit que ella en cap concepte permetria que la seva filla marxés del seu costat.

Fent una clara al·lusió a la separació que va ocórrer entre Rocío i la seva filla Rocío Flores. Una separació que es va produir per motius de causes majors i la denúncia que va haver de posar Carrasco, després que la seva filla l'agredís a la cuina de la casa.

L'actual dona d'Antonio David fa trampes i intenta posar a la mateixa altura la relació que té ella amb la seva filla i la que existia entre Carrasco i Flores. Un joc brut i desmesurat que s'ha pogut veure des de casa. I que, lluny que Olga aconseguís aplaudiments, ha acabat posant-se a moltes més persones en contra.

Davant d'això no hi ha qui es cregui que Olga s'hagi posat en el lloc de Carrasco des del minut un. I és que cada vegada que es refereix a ella és per a jutjar el seu paper de mare i intentar guanyar punts cap a l'audiència.

Un públic que ha revolucionat cada dimecres nit amb les injustícies que ha anat relatant entre llàgrimes Rocío Carrasco. Un altre dels assumptes que també s'ha tractat ha sigut la manera que té Olga de referir-se a aquests nens, donant a entendre a vegades que són els seus fills.

Una cosa que ella mateixa ha volgut desmentir dient que està acostumada a dir 'la meva Rocío' o 'el meu David', però sense cap intenció oculta més enllà d'aquest formalisme.

Els fans d'Olga Moreno

La veritat és que Olga Moreno no està sola, ja que també compta amb un exèrcit que estan mobilitzant les xarxes per fer-se veure. Per això, han activat l'etiqueta 'Olga sense por', on aplaudeixen l'entrevista que està donant i la veritat amb la qual parla. Però el més interessant arribarà quan Rocío Carrasco s'assegui per respondre a Moreno.

Una resposta que podria arribar avui mateix al plató de 'Sálvame', quan Rocío Carrasco aparegui per fer la seva secció setmanal. Una secció que sempre s'emet els dimecres, però que segurament aquesta setmana passarà al dijous per donar totes aquestes respostes.