Primer pla de Kiko Matamoros somrient i amb ulleres de sol

Kiko Matamoros, enfonsat, marxa de 'Sálvame' per un comentari sobre la seva filla

El col·laborador ha marxat del plató per unes paraules sobre Anita Matamoros

Kiko Matamoros va viure ahir una de les tardes més complicades a 'Sálvame'. I és que es va convertir en protagonista en haver de 'posar sobre la taula' la seva vida privada. En concret, el distanciament amb la seva filla petita, Anita Matamoros.

El fet de fer referència a la jove, amb la qual no té relació des de fa molt de temps, li va mostrar molt vulnerable. Tant és així que, al comentari d'un dels seus companys, va acabar marxant de plató visiblement enfonsat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Kiko Matamoros parla d'Anita Matamoros

Ahir, Anita Matamoros complia 21 anys. Per aquest motiu, es va voler preguntar al seu pare sobre aquesta data tan especial. I novament va tornar a fer-se referència al fet que porti sense parlar amb ella molt de temps.

En efecte, ell va deixar clar que no l'havia felicitat perquè ella tampoc li ha trucat en altres ocasions. Va exposar que «no em sento obligat a haver de fer certes coses sentint que no hi ha voluntat per l'altra part». Al qual va afegir: «Potser les he passat putes en un quiròfan i ningú m'ha preguntat com estic».

De la mateixa manera, va voler recordar un gest que va tenir la 'influencer' i que li va fer mal. Ens estem referint que va aparèixer en xarxes al vaixell del primer marit de Makoke, Javier Tudela. Sobre això, va dir: «És un senyor que va aixafar la panxa d'ella estant embarassada».

Però aquí no va quedar la cosa. També va manifestar que «la meva vida, que em queda poca, no me la hipotecarà ningú». I és que té clar que no cedirà amb la seva filla menor, quan aquesta s'ha posat en contra de la relació amb la parella, Marta López Álamo.

Per aquest motiu va ser contundent: «No consentiré humiliacions per a ningú ni abusos ni atropellaments de cap mena. No em fotran més la vida perquè estic titulat en això».

Malgrat tot, el madrileny va acabar dient: «No vull res dolent per a la meva filla, tant de bo sigui molt feliç i que li vagi tot rodó». «Bastant faig amb no tenir rancor ni cap sentiment negatiu o innoble cap a ella. I aquí em planto».

Kiko Matamoros se'n va del plató de 'Sálvame'

La postura que Kiko va mantenir en tot moment pel que fa a Anita li va ser retreta per alguns companys. Però va ser Paz Padilla qui es va mostrar més dura amb ell en dir-li: «La teva filla ha demanat ajuda perquè no està bé. Té 21 anys».

Aquestes paraules van molestar i doldre molt al col·laborador, que visiblement enfonsat no va dubtar a abandonar la seva cadira. La presentadora va intentar justificar el que havia dit.

I ho va fer d'aquesta manera: «Els fills passem per moltes etapes. La visió de la vida d'un adult no és la mateixa que la d'una nena de 20 anys».

«Jo amb aquesta edat he comès errors amb els meus pares i sé el que és una separació i el que pateixen els nens. Moltes vegades ens hem de posar a la seva pell. Jo sé que és molt difícil per a ell, però l'amor està per sobre de tot».

Després d'uns minuts fora dels càmeres, Matamoros va decidir tornar a plató. Ho va fer després que Paz li demanés perdó: «Vull demanar-te disculpes si de veritat he dit alguna cosa que t'ha ofès. Ho sento molt, de veritat que no era la meva intenció».

«No vull que estiguis així, t'ho dic de cor. Perdona». Ell va voler treure-li 'ferro a l'assumpte' dient: «La culpa és meva per deixar-me portar on no dec, no passa res».

Unes paraules que va pronunciar visiblement emocionat i després de les quals va rebre l'abraçada afectuosa de la presentadora, que no va poder evitar les llàgrimes.