Fotomuntatge de Rocío Flores en el programa d'Ana Rosa i Olga Moreno a Supervivientes

La polèmica reacció d'Olga Moreno a la pallissa de Rocío Flores a la seva mare

Moreno confessa que va estar al costat de Rocío després de la baralla

Olga Moreno sent autèntica devoció per Rocío Flores, de fet ha guanyat 'Supervivientes 2021' gràcies a l'esforç de la 'influencer'. Així que a ningú li ha estranyat que estigui al seu costat en un dels moments més durs de la seva vida: la famosa pallissa.

Olga assegura que moltes de les coses que s'han explicat en el polèmic documental no són certes. Insisteix que Rocío Flores ha intentat posar-se en contacte amb la seva mare, però la resposta que ha rebut no ha estat bona.

Carrasco va compartir amb els espectadors de 'Contar la verdad para seguir viva' un succés pel qual mai ha tornat a ser la mateixa. La baralla entre mare i filla ha estat molt comentada en els mitjans de comunicació, però hi ha coses que encara no han sortit a la llum.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La nova reina del feminisme va assegurar que es va veure en la necessitat de fer públic l'episodi perquè la gent comprengués el seu drama. No obstant això, els defensors de la seva primogènita estan ofesos amb ella, ja que creuen que la seva intenció era danyar la seva imatge.

La malaguenya ha tornat a donar la cara per la col·laboradora d'Ana Rosa, ja que els fets no van succeir com els ha transmès Rociíto. Ha preferit mantenir-se al marge, tot i que les poques paraules que li ha dedicat al tema han causat un gran enrenou.

«Després de l'incident tan desagradable que Rocío va viure amb la seva filla, què vas fer?», preguntava Isabel Rábago. Al qual Olga Moreno responia: «El que vaig fer va ser estar amb ella (Flores), no puc dir una altra cosa».

La guanyadora de 'Supervivientes' ha aconseguit que molta gent li doni l'esquena a Carrasco, però discursos com els anteriors juguen en contra seu. L'audiència considera que negar un episodi sentenciat per un jutge és un gest bastant maldestre.

Rocío Flores ha convertit a Olga Moreno en un estel

La dona d'Antonio David també ha parlat de l'intent de suïcidi de Rociíto. Assegura que Rocío Flores es va posar en contacte amb ella per interessar-se pel seu estat de salut, però no ha revelat quina va ser la resposta.

«El que va passar no em correspon explicar-ho a mi», declara en un to molt contundent. Ha preferit no aprofundir en alguns assumptes, encara que el poc que ha explicat ha servit perquè algunes persones s'apropin a la 'influencer'.

Rocío ha travessat per una etapa bastant convulsa, ja que Carrasco ha aconseguit que molta gent no confiï en el seu personatge públic. De fet, en més d'una ocasió, ha denunciat les amenaces i els insults que ha rebut a través de les xarxes socials.

La malaguenya s'ha apiadat de la situació, ja que considera que la jove no és responsable de la guerra que han emprès els seus progenitors. Per això, gran part del seu programa ha estat destinat a rentar la seva imatge, en agraïment a tot el que ha fet per ella.

La neta de Rocío Jurado s'ha esforçat molt perquè Olga tornés d'Hondures sent una estrella. Segons ha sortit publicat, s'ha gastat més de 50.000 euros en missatges per convertir-la en guanyadora de 'Supervivientes'.

'Ahora, Olga' ha suposat un punt d'inflexió en l'anhelat testimoni de Rociíto, ja que part de l'audiència s'han posicionat a favor seu. Un dels moments més especials del programa és quan la protagonista va garantir que estava disposada a ajudar en la reconciliació.

Així tot, la defensora de l'audiència de 'Sálvame' tornarà a Telecinco per defensar-se de les noves acusacions que ha rebut. Però, hi ha la possibilitat que no aconsegueixi recuperar el suport que ha perdut i el seu gran rival guanyi la batalla.