Primer pla de David Bisbal.

El lleig gest de David Bisbal a la seva filla gran en el dia del seu aniversari

David Bisbal no va poder acompanyar la seva filla Ella en una jornada molt especial

Dimarts, 15 de febrer, era un dia molt especial per a David Bisbal. La seva filla Ella feia 12 anys, però la jove no va poder estar acompanyada pel seu pare.

La família va optar per dividir la celebració en diversos dies. Encara que la relació entre el cantant i Tablada va anar millorant amb el temps, no arriba a ser tan bona com voldrien. Així ho demostren amb el que ha passat aquest dimarts.

Bisbal va comprovar com la nena passava el dia amb la mare, la germana Camilla i el marit de la dissenyadora, Javier Ungría. Van intentar que tots poguessin gaudir de la nena, per això van decidir que l'almerienc passés el dia anterior amb Ella.

Coincidint amb el dia dels enamorats, van tenir l'oportunitat de passar-ho d'allò més bé en un circuit de karts situat al nord de la capital. Amb ells, hi havia la parella de moda, Rosanna Zanetti, i els seus germans Bianca i Matteo.

Possiblement ho hauria canviat tot per estar amb els seus dos pares junts. Però sap que això és pràcticament impossible. Almenys ha anat millorant la situació entre tots dos pensant en el benestar de la nena.

David Bisbal i Elena Tablada amb Ella recent nascuda
David Bisbal amb la petita Ella quan va néixer. | GTRES 

Elena Tablada va voler dedicar-li unes paraules d'afecte a les xarxes socials. «12 anys des que em vas triar per ser la teva mami. I jo convertint-te en una gran dona, el meu gran orgull, la meva còmplice, la meva mestra, la més valenta, la més forta...».

«Has d'estar molt orgullosa de tu. La vida es va fer perquè tu te la ballessis com fas i te la mengessis a mossegades». Això sí, l'aconsellava que ho fes «a entrepans petitons, a poc a poc i assaborint-ho molt, my big girl».

En un dia tan especial per a la filla de David Bisbal, no se'ls va acudir res més que preparar-li un pla d'allò més original. La van portar a visitar l'exposició al Palau de Neptú sobre la vida i l'obra de Frida Kahlo. Tot seguit, van gaudir d'una passejada pels carrers de la capital.

La jove ho va poder fer amb un globus multicolor en què es llegia: «Feliç vida, Ella». La jornada va finalitzar amb una hamburguesa en un dels restaurants preferits.

La seva visita a la mostra de Kahlo era un dels seus grans desitjos, com va revelar la seva mare. «Li encanta Frida des de petiteta. Se n'ha disfressat uns quants anys a Halloween i la meravella», assegurava.

La dissenyadora assegurava orgullosa que «els pares puguem inculcar l'art als nostres fills és fonamental. I crea una unió més especial», explicava als mitjans.

David Bisbal, molt pendent de la seva filla gran

Tot i estar separats, David Bisbal intenta estar al corrent de tot el que passa en el dia a dia de la seva filla gran. Sent veritable admiració per la jove.

Com Elena, està molt orgullós de la petita. «Crec que he crescut més que Ella en aquests 12 anys. No ho sap, però és la meva millor mestra», revelava el pare visiblement emocionat.

Elena subjecta el globus que van regalar a la filla de David Bisbal.
Elena subjecta el globus que van regalar a la filla de David Bisbal. | Europa Press 

Ho feia abans de marxar cap a casa en un dia carregat de moltes emocions.

No va voler confessar el regal d'aniversari que li havien fet. Ha explicat que el millor regal «és estar en família», i en aquests moments només demana a la vida «salut, felicitat i alegria». Encara que no va voler aclarir-ho, segur que hi va haver alguna sorpresa, tant per part del pare com per la seva.

És possible que David Bisbal li hagués agradat estar amb ella en aquesta data. Tot i això va haver de conformar-se en veure-la el dia anterior.