Primer pla de Tania Llasera seriosa

Tania Llasera, operada d'urgència, llença un potent missatge: «Mesos sagnant»

La comunicadora s'ha prioritzat a ella mateixa i així ho ha recomanat als seus seguidors

Tania Llasera s'ha emportat un bon ensurt de salut i ha reconegut haver-se abandonat a si mateixa. Sobretot, per por d'un mal diagnòstic.

Tant és així, que s'havia passat mesos sagnant sense buscar-hi solució. «Ahir em vaig posar per davant», començava escrivint a les seves xarxes socials.

«El meu cos ha enllumenat dos éssers vius, els ha alletat i sempre hi serà per fer-los abraçades».

Llasera assegurava haver sentit que el seu cos havia deixat de pertànyer-li, en cert sentit, sempre bolcada als altres.

«Però d'alguna manera sento que ahir el meu cos va tornar a ser meu. Les que heu portat un embaràs, sabeu que el teu cos deixa de ser només teu», sostenia.

Tania Llasera de perfil
Tania Llasera ha compartit amb els seus seguidors el petit sotrac de salut que ha viscut. | Instagram 

«Durant la primera fase de criança, al túnel del lliurament total, és de tots».

«Ahir vaig ajudar el meu cos, en comptes de descuidar-me per ignorància i por, feia mesos que sagnava de manera bestial», compartia amb els seus seguidors.

«Ahir el vaig lligar amb ajuda d'una ginecòloga genial que m'explica les coses perquè les entengui».

«T'estimo, @dra.alexandra.henriquez. Ella em va absorbir dos pòlips força grans que tenia a l'úter. I em va ficar aprofitant l'anestèsia un diu hormonal», explicava.

«Ara em sento plena de poder, perquè ja no seré una dona sagnant 20 dies al mes».

«El meu cos torna a ser meu i res no em pot parar», assegurava volent enviar un missatge ple d'empoderament a les dones.

«Us animo que us comproveu els baixos, senyores i senyoretes. No estem obligades a estar incòmodes per ser dones», sentenciava.

«L'enginyeria femenina és igual d'important quan s'usa per a la reproducció i quan no. Aviat un directe amb la meva ginecòloga meravellosa per informar-vos de tot», prometia a la seva sempre fidel audiència d'Instagram.

Tania Llasera, tot un exemple del 'body positive'

Aquesta no és la primera vegada que Tania busca donar exemple a les altres dones, animant-les a treure's els complexos i sentir-se bé amb elles mateixes.

De fet, arribava fins i tot a posar amb un bolquer per a adults, demostrant que no temia les ferotges crítiques dels seus 'haters'.

Un ball de bolquers que generava un gran enrenou. «El nivell de HATE està pels cels lately. Això és el més light que m'han enviat avui», es lamentava.

«Entenc que la societat i la legislació van més lent que la tecnologia que avança volant. Però el nivell d'odi que hi ha a les xarxes és aclaparador».

Ella mateixa reconeixia que «és potent». «Ho sé, estic 'pleneta' i no plena de complexos i això sembla que xoca».

Primer pla de Tania Llasera somrient
Tania Llasera sempre ha intentat transmetre missatges positius per a la resta de dones. | GTRES 

«Sou milers que m'heu escrit bàsicament dient: 'Ole pels teus ovaris, jo no podria, jo m'amago'. Mireu, no pretenc fer apologia de res, ni fer vergonya a ningú (els meus germans pateixen)», admetia .

«Només penso que el més saludable del món de les xarxes socials és poder arribar a les persones».

«La idea darrere d'aquests vídeos i de les imatges per sorpresa en biquini aquests dies és aquesta. Normalitzar la cel·lulitis i les dones de totes les mides», donava visibilitat al 'body positive'.

«El més saludable per l'ànima és estar còmoda amb la teva pell, el teu cos i de vegades això costa veure en aquest aparador de posats i vacances ideals que és Instagram», assegurava.

«Deixem d'amagar-nos perquè, sigui com sigui, miraculosament, estem a l'altura cada dia com a persones».

«Normalitzem el normal si us plau», demanava al seu públic. «La perfecta imperfecció de cadascú. I sí, al vídeo tanco la porta amb el pompis, això és potència».

Ara, la comunicadora està centrada en la seva recuperació, ja que és conscient que per estar bé per als altres, primer ha d'enfocar-se en si mateixa.