Ana María Aldón

El gest violent que esquitxa Ana María Aldón i empitjora la seva situació familiar

Ana María ha descobert el greu error que ha comès Paco Ortega

Ana María Aldón ha pres una de les decisions més complicades de la seva carrera: tornar a Telecinco. Ha estat quatre setmanes absent i els seus companys l'han trobat a faltar, però ella no tenia forces per donar la cara. Quan estava preparada ha passat una cosa que ho ha canviat tot, tot i que ha aconseguit sortir-ne il·lesa.

Ana María ha descobert que Paco Ortega, el germà del seu marit, ha tingut una esbroncada amb un reporter. El periodista l'ha localitzat i ha intentat parlar amb ell, però el cunyat de la dissenyadora ha esclatat. Li ha recordat que no podia gravar-lo  dins d'un establiment privat i l'ha fet fora amenaçant-lo amb una barra.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón vol protegir Ortega Cano. | CatalunyaDiari
 

Ana María Aldón ha reconegut que la seva relació amb la família Ortega no passa per un bon moment i aquest acte no ha fet més que empitjorar-ho tot. Emma García s'ha sorprès en veure Paco, ja que ha perdut completament els papers. Entén que no vulgui parlar amb la premsa, però exigeix que tracti els seus reporters amb respecte i educació.

Ana María Aldón està farta de mirar cap a una altra banda i s'ha adonat que ella és la persona més important de la seva vida. Per això, no consentirà més menyspreus per part dels seus cunyats i denunciarà les injustícies sempre que ho consideri oportú. Ha concedit una entrevista per reconèixer que estava «feta pols», però ha promès seguir endavant.

Aldón compta amb el respecte dels seus companys, ja que els que han compartit plató amb ella saben que és una bona persona. No ha provocat mai cap enrenou i l'únic que ha intentat fer és protegir els seus, encara que la situació s'hagi descontrolat. El seu cunyat, amb l'actitud violenta que ha tingut, ha donat la raó a Ana María Aldón.

Ana María Aldón torna

Ana María havia generat un cert malestar entre alguns tertulians, així que se sentia obligada a donar explicacions. Els ha promès que la seva intenció no era deixar-los de banda, simplement volia desaparèixer perquè no sabia com comportar-se. És la primera vegada que parla de crisi dins del seu matrimoni, tot i que ha deixat clar que continuarà lluitant.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón vol aclarir la seva situació. | Mediaset
 

Aldón desconeixia que un periodista del seu programa havia trobat Paco, i Emma García ha revelat tot el que ha passat. «S'ha carregat una càmera», explica mentre revela que el germà del torero ha colpejat el reporter amb una barra. «Que aquest home reaccioni així diu molt de com estan les coses i el malestar que ha generat l'entrevista d'Ana María».

La dona d'Ortega Cano assegura que no té mala relació amb tota la família del mestre, simplement amb alguns membres. Actualment, hi ha dues dones al punt de mira: la seva cunyada Conchi Ortega i la seva fillastra Gloria Camila. Suposadament, mai no l'han acceptat i ella està farta de continuar aguantant, per això, ara ha explicat tota la veritat.

Ana María Aldón revela la seva situació sentimental

Ana María Aldón vol que el públic tingui clar que Ortega Cano no l'ha tractat mai malament, aquest no ha estat el seu problema. Sent que el mestre no li ha fet lloc a la seva vida, però això no vol dir que s'hagi portat malament amb ella. Encara no sap què farà amb el matrimoni, encara que la seva intenció és continuar lluitant perquè té un fill de nou anys.

«El que vull és reconduir el meu cap, curar-me i després que vingui el que hagi de venir», explica la col·laboradora. De moment estarà un temps apartada de la televisió, ja que no se sent amb forces per defensar-se dels seus detractors. Entén que és un personatge públic, però no tolera rebre acusacions que no es corresponen amb la realitat.