Imatge de Giovanna González amb el micro de 'Socialité'.

Giovanna González, la dona que li ha pres a María Patiño el que més s'estima

Giovanna González ha sorprès els espectadors de Telecinco

Giovanna González, reportera del programa Socialité, s'ha posat al capdavant de l'espai després d'un fet que no ha deixat indiferent ningú. María Patiño ha desaparegut sense donar explicacions i la seva companya li ha tret allò que més vol: el lloc de presentadora. La veritat és que se n'ha sortit, no és la primera vegada que els directors li donen l'oportunitat.

Giovanna González és una de les joves promeses de Telecinco, connecta molt bé amb els espectadors i el públic està encantat amb ella. Les xarxes socials s'han omplert de comentaris aplaudint la seva professionalitat, ningú no ha notat l'absència de María. La nova presentadora s'ha estrenat donant una exclusiva que canviarà la història del cor.

María Patiño plorant
Giovanna González sap per què ha desaparegut María Patiño. | Europa Press
 

Giovanna ha parlat amb el paparazzi Antonio Montero, que assegura que Raquel Mosquera és «una pessetera». Suposadament no és tan bona com vol donar a entendre i li va demanar diners per un gest completament insignificant. La periodista ha demanat a un reporter que faci guàrdia a casa de la vídua de Pedro Carrasco per intentar saber la seva versió.

Giovanna ha aconseguit una cosa que semblava impossible: aconseguir que l'audiència de Socialité no trobi a faltar la seva presentadora oficial. María Patiño té un caràcter molt marcat i els espectadors estan molt satisfets amb la seva gran feina. Tot i això, la seva companya ha estat a l'altura i s'ha posat al capdavant del programa amb una gran professionalitat.

María no ha donat explicacions a les xarxes socials i ningú no pot confirmar quin és el veritable motiu de la seva absència. La gallega va estar a Viernes Deluxe entrevistant Rocío Carrasco i des d'aleshores no s'ha tornat a saber res d'ella. Cap mitjà no ha aconseguit posar-se en contacte amb el seu entorn, encara que la situació no és greu ni alarmant.

Giovanna González destapa el gran escàndol

Giovanna ha sorprès els espectadors de Socialité posant-se al capdavant del programa sense comentar res sobre la presentadora oficial. Les xarxes socials han començat a especular i hi ha una teoria molt interessant damunt la taula. La reportera, sense voler-ho, ha destapat un gran escàndol: María Patiño potser està malalta i indisposada.

Imatge de Giovanna González presentant 'Socialité'.
Giovanna González ha substituït la seva companya. | Mediaset
 

González no ha donat cap dada, però el públic sap què està passant a Mediaset: hi ha un brot de coronavirus. Ion Aramendi i Jorge Javier Vázquez són dos dels afectats, però hi ha gairebé una dotzena de treballadors que es troben aïllats. Només és una teoria, però hi ha la possibilitat que Patiño també s'hagi vist afectada per la pandèmia.

La jove comunicadora va debutar com a presentadora fa gairebé un any, concretament el juliol del 2021. María tampoc va poder complir amb el compromís que té amb Socialité i la seva reportera estrella es va haver de posar al capdavant de la situació. Diversos mitjans se'n van fer ressò, ja que el programa va registrar unes dades d'audiència fantàstiques.

Giovanna González aconsegueix una gran exclusiva

Giovanna ha demostrat estar a l'altura de les circumstàncies i ha transmès una informació molt interessant. Segons les dades, Ana María Aldón ha parlat amb Ortega Cano per deixar-li clar que no pot continuar així, ha de canviar. Ha enviat un reporter al domicili de la dissenyadora per intentar actualitzar la notícia.

María Patiño ha perdut una de les coses que més esforç li ha costat guanyar: el programa. Tot fa pensar que és una situació temporal, ja que la gallega està molt establerta a Telecinco. Ha demostrat que és la millor per entretenir l'audiència i també dona notícies molt importants pel món del cor.