Álex Lequio i Ana Obregón a Nova York

La salut d'Álex Lequio obliga Ana Obregón a un gir sobtat a la seva vida a Barcelona

El fill de l'actriu i Alessandro Lequio lluita contra el càncer des de fa anys

L'estat de salut d'Álex Lequio preocupa dia rere dia els seus familiars, amics i els seus seguidors. Aquest dimecres, la revista ‘Semana’ ha informat que el fill d'Ana ObregónAlessandro Lequio es traslladarà fins a Barcelona  on rebrà un nou tractament per al càncer contra el qual està lluitant des de fa anys.

Nou tractament contra el càncer a Barcelona

Arran d'aquest nou tractament, Ana Obregón ha pres la decisió dràstica de suspendre la seva obra de teatre, ‘Falso Directo’, que havia d'estrenar-se a l'agost. Així, podrà passar aquest difícil moment al costat del seu fill. Tanmateix, Alessandro Lequio, per la seva banda, no ha volgut pronunciar-se sobre aquest tema, com fa habitualment quan es tracta de la seva família.

El pare d'Álex ha estat abordat en la seva sortida dels estudis de Mediaset i, en ser preguntat pel jove i el seu estat de salut, ha apostat per mantenir la discreció, sent amable, però sense revelar cap detall concret del seu fill als reporters que estaven esperant-lo.

Sens dubte, Alessandro Lequio, tant com Ana Obregón, estarà fent costat al seu fill Álex, qui no havia compartit res en xarxes des de fa molt temps, en aquesta nova etapa contra el càncer. Encara, però, faltarà veure si el col·laborador  també es mudarà a Barcelona. L'actriu, per la seva banda, va voler explicar que aquest nou pas «només forma part de la teràpia» i es tracta d'un procés rutinari, tot i que nou, importat des del Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York, centre en què va estar ingressat l'any 2018.

També et pot interessar...