Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Gloria Camila parla després d'escoltar Rocío Carrasco referint-se a la seva adopció

La filla d'Ortega Cano trenca el seu silenci

Diumenge passat, 4 d'abril, es va emetre un nou capítol de la sèrie-documental 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', on Rocío Carrasco va tractar l'adopció dels seus germans, Gloria Camila i José Fernando, un dels temes més importants dins la vida de la seva mare, Rocío Jurado, i el destre José Ortega Cano. Segons paraules de Rociíto, aquest moment va ser molt feliç tant per a ella com per al matrimoni, tot i que la cantant ja havia complert el seu desig com a mare, però va decidir fer-ho pel bé d'Ortega Cano.

Tanmateix, aquesta adopció no s'hauria pogut dur a terme sense l'ajuda de Rocío Carrasco, ja que, en tractar-se d'un matrimoni d'edat avançada, per poder aconseguir que Gloria Camila i José Fernando fossin adoptats, va haver de necessitar-se la signatura d'una persona que exercís de tutor/a en el cas que al matrimoni li succeís alguna cosa. Per tant, així va ser com Rociíto es va disposar a signar: «Jo vaig signar feliç com a tutora perquè la meva mare i Ortega poguessin adoptar-los».

Gloria Camila reacciona a les paraules de la seva germana

Tota la família de Rocío Carrasco es troba sota l'objectiu de la premsa, ja que tots i cada un d'ells són perseguits hores després que un nou episodi del documental surti a la llum. Tot i que prefereixen mantenir-se al marge i en silenci, de vegades és inevitable que es pronunciïn sobre el que està passant, encara que sigui mitjançant xarxes socials amb missatges encoberts.

Després que sortís a la llum com es va gestar l'adopció de Gloria Camila i José Fernando, la filla d'Ortega Cano va ser vista sortint del seu domicili a hores molt primerenques per dirigir-se a la gravació de la sèrie que està realitzant. Amb el cap cot i dirigint-se amb velocitat cap al cotxe que l'esperava, Gloria Camila ha intentat guardar silenci sobre el qual va explicar la seva germana.

No obstant això, amb tan sols una frase ha deixat clar com està vivint el polèmic documental, i és que Gloria Camila afirma que no va veure el que Rocío Carrasco va explicar. «Em vaig quedar adormida», confessa deixant clar que tot el que està revelant la seva germana no li lleva la son i que viu centrada en el seu treball com a actriu.

Els seus seguidors i la seva família, el seu gran suport

Últimament hem pogut veure a Gloria Camila i a Rocío Flores molt unides. La veritat és que entre tia i neboda sempre ha existit una boníssima relació, i ara les dues s'ajuden mútuament per fer front a les polèmiques declaracions de Rocío Carrasco. Gloria és conscient del dur que pot resultar per a la seva neboda escoltar certs testimonis i per això no ha dubtat a mostrar el seu suport públicament.

Però són ja moltes setmanes des que va arrencar la sèrie-documental, i encara queden altres tantes per arribar a la fi de la història de Rocío Carrasco. Per aquest motiu, Gloria Camila, encara que segueixi mantenint-se activa en les xarxes socials, no ho fa amb tanta assiduïtat com abans i, per això, va voler enviar un missatge als seus seguidors mostrant el seu agraïment per tot el suport que està rebent.

«Últimament tampoc em ve molt de gust pujar 'stories'...», confessava amb cara de tristesa. «Us estimo molt i us agraeixo als que m'envieu missatges molt bonics. Sou meravellosos, llegeixo comentaris positius i em pugeu la moral i em feu feliç. Gràcies», ha explicat la filla d'Ortega Cano, deixant clar els durs moments pels quals està passant i el molt que significa per a ella rebre tot el suport possible.

A més, l'exparella de Kiko Jiménez també està molt preocupada per la salut del seu pare i com podria arribar-li a afectar tot el que s'està parlant sobre la família. Així tot, pròximament serà Gloria Camila una de les protagonistes indiscutibles del documental de Rocío Carrasco, i sabrem a què es deu el distanciament entre germans.