Gloria Camila Ortega

Gloria Camila anuncia un embaràs que canviarà la seva història per sempre

Gloria Camila ha començat una nova vida

Gloria Camila ha guanyat molts diners als platós de televisió i reconeix que ha gaudit de la seva faceta com a personatge públic. El problema és que alguns espectadors no han sabut entendre la seva presència a Telecinco, i per això ha decidit retirar-se. És cert que Borja Prado, el nou conseller delegat de Mediaset, l'ha vetat, però ella tampoc vol ser a Telecinco.

Gloria Camila ha explicat que s'ha matriculat a una universitat per estudiar dret i promet que té nous projectes. Ha començat una nova vida i està convençuda que tot sortirà bé. De fet, ja han començat les bones notícies. Ha anunciat a les seves xarxes socials que la seva «amiga de l'ànima» està embarassada.

Primer pla de Gloria Camila
Gloria Camila ha anunciat la gran notícia | GTRES

Gloria ha aprofitat el seu poder a Instagram per donar l'exclusiva i fins i tot s'ha atrevit a donar el nom del nadó: es dirà Emma. Segons ha sortit publicat, aquest embaràs ha canviat el seu futur perquè s'ha adonat del que és realment important. Ja no li interessa defensar-se dels atacs que rep de Rociíto, ara només vol gaudir dels seus.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gloria reconeix que està «més tranquil·la» des que a Telecinco no parlen ni del seu pare ni d'ella. Per això, té més confiança. Se sent més estimada que abans i aquesta és la raó per la qual ha compartit aquesta última hora. Ha publicat fotos d'una festa que ha organitzat per saber el sexe del nadó i ha comentatque «serà una nena i ja té nom».

'Story' de Gloria Camila amb una amiga
Gloria Camila té molt a celebrar | INSTAGRAM (@GLORIACAMILAORTEGA)

La filla d'Ortega Cano està il·lusionada, el fill de la seva amiga li ha canviat la vida i l'ha ajudat a apartar-se de tot. S'ha adonat que les persones que realment li importen no pertanyen a l'univers de Telecinco. Fora de càmeres, té amistats meravelloses que estan disposades a fer qualsevol cosa per ella.

Gloria Camila s'ha endut un disgust

Gloria viu a Madrid, en un pis de lloguer situat en una de les millors zones de la capital. No obstant això, no passa gaire temps a casa perquè té altres compromisos professionals i les xarxes en són testimoni. Aquest cap de setmana, s'ha desplaçat fins a Sevilla per conèixer tots els detalls de la seva amiga embarassada.

La 'influencer' ha compartit tot el que ha descobert al seu compte d'Instagram i en altres entrevistes ha donat el seu punt de vista. Assegura que el seu futur és molt clar: ja no vol saber res dels conflictes televisius, ni tan sols per defensar-se. També té un projecte al cap molt important relacionat amb la seva afició pel món de la moda, però no vol revelar cap secret.

Gloria ha compartit el bon moment, però també ha donat una notícia que ha causat una gran sensació. Segons ha explicat, un grup compost per dues dones i un home ha segrestat l'àvia del seu xicot per robar-li diners. L'han portat a un caixer en contra de la seva voluntat i li han pres una xifra propera als 5.000 euros.

Gloria Camila continua aprofitant-se dels seus cognoms

Gloria ha renunciat a la fama que li aporten els platós de televisió, però continua fent servir els seus cognoms per a causes justes. Ha denunciat el que ha passat a la família del seu xicot i ha exigit que algú prengui mesures per frenar aquests delictes.

La filla d'Ortega Cano, després de denunciar els fets al seu Instagram, ha publicat unes imatges de la seva millor amiga. Gràcies a ella, s'ha adonat que l'únic que importa és la il·lusió de tirar endavant. Ja no vol més problemes, prefereix gaudir del moment.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!