Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Camila

Gloria Camila, ja sap com i amb qui està el seu verdader pare

Gloria Camila coneix per fi a quin lloc s'amaga

Gloria Camila Ortega no va perdre detall del que va passar a la seva família el cap de setmana passat. Sí, perquè dissabte passat Ana María Aldón complia 45 anys i va celebrar el seu aniversari, fonamentalment, amb els seus companys del programa Fiesta.

Això sí, la col·laboradora de Telecinco no va voler deixar de banda la persona que més estima al món a més de la seva filla Gema. I no és cap altra que el fill que va tenir en comú amb Ortega Cano, José María.

El menor va veure com la seva mare bufava les espelmes a casa abans que hagués de complir les obligacions professionals. Tot i això, l'andalusa va anar a les instal·lacions de Fuencarral per treballar tota la tarda a l'espai estrenat per Telecinco fa un parell de mesos.

Gloria Camila s'assabenta per fi del pla alternatiu del seu pare

Gloria Camila sabia que era un dia més que especial per a la seva madrastra. I és que el pròxim aniversari de la dissenyadora no tindrà res a veure amb el que va viure fa tot just uns dies. Sí, perquè el pròxim ja no serà al costat de qui va ser el seu marit.

Foto de José Ortega Cano.
José Ortega Cano té clar tot allò que està a punt de succeir | GTRES

Aquest va ser un dia en què, obrint-se en canal amb Emma García, Aldón va sentir certa nostàlgia dels millors moments que va viure amb l'extorero. Això sí, ha passat molt de temps d'aquella època de felicitat dins del matrimoni, que va culminar amb el naixement del seu fill José María.

A més a més, Gloria Camila va assistir a l'esfondrament d'Ana María, que es va entristir en veure com el seu marit no la va voler felicitar en directe malgrat la trucada del programa de Telecinco.

La colombiana assumeix que el seu pare ha sortit a ballar per Madrid

Per la seva banda, Ortega ha afirmat que havia de «sortir de viatge, que hi havia un problema» i no ho veia bé «perquè ens separarem i ara no encaixa».

El cas és que poc es va saber del pla que va portar a terme el pare de Gloria Camila. Però les últimes hores un 'storie' d'Instagram d'un conegut local de la capital d'Espanya, dedicat al flamenc i la tauromàquia, ha delatat Ortega Cano.

Imatge d'una 'storie' de José Ortega Cano
Ortega Cano amb els cambrers del restaurant 'La Giralda de Madrid' | Instagram

La revista Hola va publicar fa unes hores que aquest es va buscar un pla diferent el mateix dia en què la seva dona feia 45 anys. Va anar a dinar al restaurant 'La Giralda de Madrid', un cèntric local gastronòmic de la capital espanyola. Segons assegura la revista del cor, Ortega va donar el millor de si i fins i tot va ballar flamenc davant la mirada atònita dels presents.

Ortega i Aldón fan vides separades des de fa temps

Així, va sortir amb diversos amics per oblidar-se de tots els problemes. Va voler desconnectar d'aquell acord de divorci amb Ana María Aldón, que sembla que no s'acaba de tancar del tot.

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
Ana María Aldón i José Ortega Cano | Europa Press

Amb aquest nou pla allunyat d'Aldón, queda comprovat una vegada més que tots dos fan vides separades des de fa mesos. De fet, les vides totalment diferents que porten l'un i l'altre ja les va posar sobre la taula l'andalusa des d'abans de l'estiu passat.

Tot i que segueixen residint a la mateixa casa de Fuente del Fresno, tots dos entren i surten sense donar cap mena d'explicació. Una cosa que sap perfectament Gloria Camila.

A la colombiana no li ha agafat per sorpresa que el seu pare se'n vagi en companyia dels seus amics a dinar, gaudir del flamenc i passar-s'ho bé. Són uns temps en què les diferents polèmiques al voltant del torero estan a l'ordre del dia i, de vegades, és vital desconnectar.