Imatge de perfil de Gloria Camila Ortega

Gloria Camila compleix la promesa que li va fer al seu pare sobre Ana María Aldón

La filla d'Ortega Cano prendrà una decisió dràstica respecte a Ana María Aldón

La filla de José Ortega Cano es pronuncia finalment sobre totes les acusacions que ha rebut aquests últims mesos. D'altra banda, Ana María Aldón ha optat per allunyar-se dels focus mediàtics durant les últimes setmanes.

La dona de José Ortega Cano tampoc ha aparegut a Viva la vida aquesta setmana. I ha decidit quedar-se a la seva Cadis natal.

Gloria Camila Ortega ha visitat el matrimoni

El que si ha sorprès els mitjans de comunicació, és que Gloria Camila ha estat enxampada visitant José Ortega Gano i Ana María Aldón al domicili familiar.

I és que segons van publicar diferents mitjans de comunicació, Gloria Camila havia estat sense parlar amb el matrimoni durant setmanes. Per això, la sorpresa de ser vista a la casa familiar. I tot apunta que hi va anar per tal de tancar totes les polèmiques en què s'havia vist embolicada.

Gloria Camila i Ortega Cano
Gloria Camila va mantenir una conversa amb Ortega Cano. | CatalunyaDiari
 

Segons Europa Press, la filla adoptiva de Rocío Jurado hauria mantingut una conversa transcendental amb Ana María Aldón. Un retrobament que s'estava forjant des de feia diverses setmanes. I que per fi ha passat.

Les dures declaracions d'Ana María Aldón a la revista Lecturas van ser les que van començar aquesta situació tan tensa a la família.

En elles, la modista carregava sense cap mena de remordiment contra Gloria Camila. En aquesta publicació va acusar la filla adoptiva de Rocío Jurado de ficar-se al mig del matrimoni.

Per a Ana María també van ser molt desoladores les crítiques que aquesta va fer sobre els vestits que va dissenyar per a la Sálvame Fashion Week.

La reunió que van mantenir va durar hores fins que, per fi, els reporters van poder veure la germana de Rocío Carrasco sortir de la casa familiar. Gloria va sortir amb un gran somriure, sense revelar res de la conversa amb Ana María.

La filla d'Ortega Cano no va voler entrar en detalls sobre com és la seva relació actual amb la dona del seu pare. Tot i això, sí que va parlar de manera concisa, però directa, sobre l'incident amb Gema Aldón.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Gema Aldón va viure a la finca d'Ortega Cano. | CatalunyaDiari
 

I és fa un parell de mesos es va revelar que la filla d'Ana María Aldón havia estat vivint en una finca d'Ortega Cano, mentre Ana María concursava a Supervivientes. I va ser Gloria Camila qui la va fer fora de la residència.

Davant de totes aquestes informacions Gloria Camila va respondre amb un contundent: «Tot es veurà on s'ha de veure». D'aquesta manera, la filla adoptiva de Rocío Jurado va deixar entreveure que es prendran mesures legals sobre tot allò que s'està dient sobre la seva persona.

Ana María Aldón i Ortega Cano travessen el seu pitjor moment

Segons han revelat diversos mitjans de comunicació, Ana María Aldón estaria travessant uns dels moments personals més durs de la seva vida.

La modista va comentar fa un parell de dies davant els micròfons d'Europa Press que estava enfonsada. Fins al punt, que hauria decidit demanar ajuda professional per suportar aquests moments tan durs.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón està passant pel seu pitjor moment. | Mediaset
 

Per això, la de Sanlúcar ha decidit romandre un temps allunyada de la televisió, pel bé de la seva salut mental.

I és que, els rumors de separació entre el matrimoni són cada vegada més grans. Ana María no va ser captada sortint de la finca durant tot el cap de setmana.

D'altra banda, l'extorero havia estat sortint repetides vegades de la finca sense ella. I en una d'aquestes sortides, Ortega Cano va ser interceptat pels reporters.

Els periodistes van fer al·lusions als possibles rumors de crisi del matrimoni. I abans de tot això, Ortega Cano va respondre: «Estic divinament. Enamoradíssim».

▶️ Primeras imágenes de Kiko Matamoros en España tras ser expulsado de Supervivientes