Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Gloria Camila diu adeu i deixa el seu pare en el seu pitjor moment

Gloria Camila ha optat per no quedar-se de braços plegats

Gloria Camila és ara al punt de mira per la situació que viu la seva família. En concret, per la complicada tessitura en què es troba el matrimoni del seu pare, Ortega Cano, i Ana María Aldón. La parella és a la corda fluixa, fins i tot es parla de ruptura, i diferents declaracions públiques l'acusen de ser-ne part responsable.

La jove està rebent nombrosos atacs per aquest motiu i, fins i tot, pel seu comportament amb la seva germana gran, Rocío Carrasco. Constantment, la critiquen i insulten a les xarxes, per la qual cosa ha pres una decisió. Ha optat per desactivar el seu compte de Twitter, que, més d'una vegada, ha fet servir per 'treure la cara' pel torero, per exemple.

Gloria Camila, farta d'insults i atacs

La filla d'Ortega Cano viu una autèntica 'guerra' amb l'esposa del seu pare. S'han intercanviat retrets públicament i ara la noia està sent assenyalada pel seu comportament amb Ana María. Així, aquesta indirectament ha deixat caure que ella no l'ha tractada com es mereixia.

És més, l'exparella de Gloria Camila, Kiko Jiménez, ha relatat a Sálvame els continus afronts que aquesta ha fet a la gaditana. Fins i tot, ha arribat a afirmar que la noia no volia que el torero i la seva nova dona tinguessin un fill.

Aquesta situació, que ha fet que el matrimoni del dretà estigui en una profunda crisi, ha provocat que la noia rebi nombroses crítiques a les xarxes. També les té dia a dia per la manera com s'ha comportat amb Rocío.

El més greu n'és que hi ha internautes que no dubten a insultar la noia de manera molt dura. Com ella ha revelat, rep comentaris com ara: «Ana María Aldón és espanyola, tu no. A tu t'adoptà un marieta reprimit, assassí d'animals, que només t'ensenyà maldat i a ser roïna».

De la mateixa manera, n'hi ha d'altres com ara: «Fica't a la droga com el teu germà i deixa de promoure l'odi cap als animals, malnascuda. Maleïda l'hora en què et van portar a aquest país, filla de puta».

Gloria Camila ha pres una decisió ferma

La tia de Rocío Flores, després de llegir tots aquests insults, ha decidit prendre dues mesures importants. D'una banda, com ha reconegut, ha procedit a posar aquests missatges a les mans de la policia. De moment, sembla que aquesta mesura no ha estat gaire efectiva, ja que no està veient resultats.

Gloria Camila
Gloria Camila ha denunciat públicament els insults i atacs que rep constantment. | Instagram

Per això, públicament s'ha queixat de la inoperància de les autoritats: «Ens han d'apunyalar perquè ens feu cas? Ens hem de suïcidar perquè se'ns escolti? Paguem i paguem, però després en el que és important no us veig actuar. Porto com a any i mig esperant una resposta a denúncies d'amenaces i insults forts».

D'altra banda, ha optat per allunyar-se al màxim de les xarxes. Per això, aquests dies ha desactivat el seu compte de Twitter. Explica que havia estat usant-lo per donar la seva opinió sobre assumptes de la seva família i per defensar Ortega. Això sí, el d'Instagram encara la té en funcionament, ja que és la que li permet guanyar diners com influencer.

Sembla que aquí no queda tot. Gloria està pensant molt seriosament interposar una demanda contra el seu ex, Kiko Jiménez. Ha posat el cas a les mans dels seus advocats per si veuen oportú actuar després de les declaracions sobre el seu suposat comportament amb Aldón.