Primer pla de Gloria Camila

Gloria Camila, descobreix el motiu pel qual la seva mare va decidir abandonar-la

La dissenyadora fa front als retrets de la seva filla

Ana María Aldón està passant-ho realment malament després que la seva filla hagi carregat de manera implacable contra ella. Gema no dubtava a acusar Ana María per haver-la abandonat en el pitjor moment, quan més la necessitava.

«Em vaig sentir abandonada, em va doldre més que el fet d'estar sense el meu pare», assenyalava en una entrevista recent. Unes acusacions davant de les quals Ana María Aldón ha intentat defensar-se. «Quan vinc a viure a Madrid jo me la porto, no la deixo abandonada», explicava aquest cap de setmana. Tot i això, la noia no acabava d'acostumar-se a aquesta nova vida i optava per tornar al poble, amb la seva família.

Ana María Aldón
Ana María Aldón es trenca després de sentir el que diu la seva filla | TELECINCO

Ana María relatava entre llàgrimes com li havia costat de deixar la seva filla just quan complia 18 anys. «Jo estava embarassada del meu segon fill», assegurava Aldón. «Aquí hi havia uns problemes que requerien estar al peu del canó, venien temps molt tèrbols i jo ja no me'n podia anar».

«Ella el que veu és que estava atenent els problemes i necessitats d'una altra família», opina sobre els retrets de la seva filla. «I sé que això no m'ho perdonarà mai, encara que potser soc jo la que no m'ho he perdonat a mi mateixa», reconeixia completament abatuda.

Foto de Gema Aldón.
Ana María Aldón sap que la seva filla no la perdonarà mai | GTRES

Ana María insistia que sempre havia intentat ser la millor possible, malgrat quedar-se embarassada massa jove. «Jo em vaig quedar amb 17 anys amb un nadó als braços mentre les meves amigues feien coses típiques de la seva edat», relatava. «Ho vaig fer tan bé com vaig poder o que vaig saber», afegia. I ara hauria de ser ella qui sàpiga que va fer tan bé com va poder.

El dur retret de la filla d'Ana María Aldón quan més la necessitava

Ana María Aldón deixava clar que havia ajudat Gema en tot el que havia pogut i més. «En aquests 27 anys que té la meva filla he patit molt i sempre he estat al seu costat», es defensava. «I quan no hi he pogut ser físicament, hi he sigut per telèfon sempre que m'ha necessitat», al·legava. «No me'n penedeixo perquè tinc dos fills, però m'hauria agradat haver tingut dos cossos per estar al costat de cadascú», concloïa.

Imatge de Gema Aldón al 'PoliDeluxe' al 'Viernes Deluxe'
Gema Aldón sent que la seva mare la va abandonar | Telecinco

Encara que això no impedeix que Ana María se senti culpable pel que ha passat. Es culpava que potser no havia estat la millor per poder estar a l'altura.

D'altra banda, Gema assegurava haver viscut un autèntic infern al costat de la seva exparella, que la maltractava de la pitjor forma. «Em consta que més d'una vegada els veïns han trucat a la policia per les coses que s'estaven vivint a casa teva», deien a la noia. Tot i això, la filla d'Ana María Aldón es veia incapaç de separar-se perquè volia que la seva filla creixés en un bon nucli familiar, no com li va passar a ella.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb el seu fill acabat de néixer.
Ana María Aldón va deixar la seva filla per formar una nova família | GTRES

En aquell moment, la noia ni tan sols va demanar ajuda a Aldón, ja que era conscient que Aldón tenia els seus propis problemes. Gemma no va pensar a trucar a Ana María perquè sabia que tenia els seus propis problemes. Li explicava el que li passava, i la resposta era que posés final en aquesta relació, però no li ho explicava tot.

Gema Aldón sap que Ana María Aldón sempre hi ha sigut i sempre hi serà, però que no és el mateix per telèfon que tenir-la realment al seu costat. Per sort, Gema finalment va poder acabar amb aquesta relació tan tòxica i ara se sent feliç. «Em va costar molts anys, però la cosa s'estava posant molt lletja».