Gloria Camila i Rocío Flores amb mascareta durant l'homenatge a la seva àvia, Rocío Jurado

Gloria Camila desemmascarada: «Té enveja de Rocío Flores»

Kiko Jiménez ha opinat sobre la relació entre tia i neboda

Kiko Jiménez és un dels pocs que fins i tot abans d'emetre's la docu-sèrie de Rocío Carrasco, ja posava en dubte la versió que sempre ha defensat en televisió Antonio David. De fet, ell assegurava que Rocío Flores estava sent manipulada pel seu pare.

No obstant això, en aquest moment ningú el creia, tot i haver viscut de prop el qual passava dins del clan dels Ortega-Mohedano.

«Ningú sap el que és estar en un plató i que la gent t'escridassin per ser fidel als teus principis. Està demostrat amb informes que Antonio David ha manipulat Rocío Flores», ha assenyalat l'ex de Gloria Camila en una recent entrevista a 'Lecturas'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tanmateix, i malgrat haver estat manipulada pel seu pare, Kiko no considera que ella sigui precisament una víctima. «Deixes de ser-ho quan t'adones de les coses i no et poses en mans d'especialistes que t'ajuden a sortir d'aquí. No ha demanat perdó pels actes que ha comès en el seu passat».

És més, Jiménez ha arribat fins i tot a defensar a la seva ex, al·legant que ella sí que és una víctima. «Ha anat minant la relació amb la seva germana, i ni tan sols sap el perquè. Segurament, Antonio David li hagi ficat la llavor del mal —com deia Rocío Carrasco— i li hagi provocat un odi contra la seva germana que no es mereix sentir».

Per al xicot de Sofía Suescun, quan Gloria parla de Rociíto com a mala mare i mala germana, parla per la boca d'Antonio David.

«Gloria Camila ha tingut el botxí a casa»

«És la versió que li ha anat transmetent. Em fa pena perquè és la seva germana, però confio que aixequi el telèfon i parli amb Rocío Carrasco», es reafirma.

«Espero que hi hagi pogut recapacitar. A la fi ha tingut el botxí a casa durant el confinament, dia rere dia». A més, Kiko té molt clar que la docu-sèrie ha hagut de remoure alguna cosa dins de la seva germana.

«El poc que ha parlat de Gloria al documental és que si no arriba a ser per ella, Gloria no ve a Espanya. Ella va dir que es feia càrrec dels nens si a la seva mare li passava qualsevol cosa», ha assenyalat recuperant les paraules de Carrasco.

Tant Sofía com Kiko tenen clar que si Ortega Cano i la seva filla han pres mesures cautelars per evitar que s'emetin certes coses, és perquè alguna cosa temen. «Es va delatar moltíssim i es van veure un munt de contradiccions per part seva. Està cagat i és el que va mostrar», explica.

D'altra banda, Jiménez insisteix que quan ell estava sortint amb Gloria, Antonio David no estava tan present en la seva vida com ara. «Es ven com una víctima», destaca.

Tot i això, ell mai va arribar a qüestionar-lo «perquè no coneixia a Rocío Carrasco». A més, segons sembla, el col·laborador era present el dia en què Gloria Camila va coincidir amb la seva germana i Fidel Albiac en un centre comercial.

«Es va descompondre, i em va fer pena perquè vaig veure que no va saber enfrontar-se a aquesta situació per por», assegura. I és que Gloria no voldria perdre a Rocío Flores, el seu gran temor.

«Ana María Aldón no se sent valorada»

En el fons, Kiko considera que es tracta d'una lluita d'egos: «Sé com són». «Només cal veure el canvi que ha donat Rocío Flores arran d'estar a la televisió. Es ven com una 'influencer' d'èxit», afirma amb seguretat.

Una cosa, que segons semblaria, podria haver donat lloc a certa gelosia entre tia i neboda. «Gloria abans era la líder i la capitost, ara la protagonista és Rocío Flores i tots els micròfons van per ella».

«Rocío era una nena quan venia amb nosaltres, gairebé l'apadrinem, i no disposava de cap nivell adquisitiu. Ara, ella ja no depèn de Gloria per sortir i entrar. A la fi això també distància», recalca.

Per acabar, Kiko s'ha quedat a gust advertint que qualsevol dia Ana María Aldón acabarà explotant. «Ella se sent una nosa, igual que em sentia jo. Moltes vegades s'ha desfogat amb mi», confessa.

Així doncs, sembla que la família Ortega-Mohedano és un nucli en què tota persona externa que apareix triga a trobar el seu lloc: «La relació anirà deteriorant-se, qualsevol dia explotarà».