Gloria Camila etziba un nou cop a la seva germana Rocío Carrasco

Mentre la primogènita li confessa els seus sentiments, Gloria Camila repudia Rocío Carrasco i no hi ha possibilitat de reconciliació entre les germanes

Semblava que l'arribada de Gloria Camila i José Fernando a la família Cano-Jurado apuntava bé, ja que fins i tot la seva germana gran, Rocío Carrasco, va acudir molt emocionada a l'aeroport per donar la benvinguda als colombians. I és que la dona de Fidel Albiac va haver de signar un poder en el qual es comprometia a tenir cura dels seus germans si als seus pares els hi passava alguna cosa que els impossibilités responsabilitzar-se dels nouvinguts de la família.

Tot i això, poc després de la mort de la cantant, els germans van prendre distància; José Fernando i Gloria Camila per una banda, i Rocíito per una altra. Segons ha assenyalat Rocío a la seva sèrie-documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', a ella li ha molestat que la seva germana s'hagi aliat amb la persona causant de tots els mals de l'empresària; la mateixa persona que l'ha «tret» als seus fills, Rocío i David Flores: Antonio David Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Des de llavors, entre els fills de Rocío Jurado regna una relació inexistent, ja que l'hereva universal ha confessat que «estima molt als seus germans». Però, en canvi, aquest sentiment no és recíproc. I és que, per la seva part, Gloria Camila dona suport al pare de la seva neboda, Rocío Flores, fins i tot en alguna ocasió s'ha descobert que la 'influencer' ha allotjat a l'excol·laborador a casa quan aquest viatjava des de Màlaga fins a Madrid per acudir al seu lloc de treball a Telecinco.

L'exparella de Kiko Jiménez assegura que avui dia no vol saber res de la seva germana, i li ha propiciat un altre 'zasca' en tota regla a la mare de Rocío i David Flores. A propòsit del segon debat de 'Supervivientes 2021', en què concursa Olga Moreno, Gloria Camila debuta com a comentarista en plató i Rocío Flores treballa com a defensora de la dona del seu pare, la colombiana s'ha dirigit a la seva germana de manera feridora i despectiva.

Belén Rodríguez i la germana de Rociíto van començar una dura discussió quan la periodista va assenyalar a Olga Moreno com una manipuladora que havia dut a Antonio Canales, concursant i suposat amic de Fidel Albiac, al seu terreny. I és que l'actor va negar ser amic del marit de Rocío Carrasco i, per Belén Rodríguez, això només amagava un motiu: aïllar encara més a l'hereva universal de l'herència de 'la més gran'.

«L'altra», així anomena Gloria Camila la seva germana

Gloria Camila no va suportar tal comentari, i ràpidament li va replicar a la periodista tenir una «ment bruta» per extreure aquesta conclusió de l'afirmació del concursant. «En cap moment Olga ha parlat amb Canales, pactant que diran això o allò altre. És d'una ment molt freda dir que l'altra està molt sola», va exclamar la filla del destre, referint-se com a «l'altra» a la seva germana. Per tant, no hi ha dubte que la 'influencer' guarda molt rancor cap a la seva germana que, fins i tot, evita utilitzar el seu nom. Però això sí, referint-se a ella de forma vexatòria.

Anteriorment, Gloria Camila ja havia confessat que per a ella Rocío Carrasco no és la seva germana i que el conflicte entre elles ha nascut arran que de sobte, la primogènita va deixar d'interessar-se en ella i el seu germà. «Un dia va deixar de trucar, i així…», va explicar la jove en un programa de la cadena quan se li va preguntar què succeïa entre ella i la seva germana gran. Des de la perspectiva de la 'influencer', ja no hi ha marxa enrere i no hi haurà reconciliació possible.

En canvi, José Fernando no està d'acord amb Gloria Camila, ja que, segons informen, el colombià segueix el documental des del Centre Sant Joan de Déu on està ingressat des de fa un any i ell sí que li deixa la porta oberta a la seva germana gran. Així doncs, en l'hipotètic cas que es produeixi un acostament entre Rocío Carrasco i José Fernando, què li semblarà Gloria Camila? La col·laboradora postula com un pilar fonamental en la vida del seu germà; un suport incondicional. Però, canviarà d'opinió si el fill del torero crea ponts amb la primogènita?


Comentaris

envia el comentari