Primeres conseqüències a 'Sálvame' per Rocío Carrasco: la cara que podries no veure més

Un col·laborador de Telecinco ha protagonitzat un enfrontament que li pot portar conseqüències

La sèrie-documental protagonitzada per Rocío Carrasco ha estat un veritable tsunami al nostre país. I és que el punyent testimoni de la filla de Rocío Jurado ha donat lloc al fet que en la societat es faci visible i es parli més encara de la violència de gènere i, fins i tot, s'ha generat l'anomenat 'efecte Rocío'.

No obstant això, també ha ocasionat un gran enrenou a la televisió pel fet que les seves declaracions han deixat en evidència la professionalitat de certs periodistes perquè han demostrat que creien a Antonio David Flores, l'exmarit de Carrasco, sense aportar cap mena de prova.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tanmateix, dins de la televisió ha portat i portarà més conseqüències com, per exemple, el fet que un col·laborador deixi d'aparèixer en pantalla. En aquest cas ens referim a Jesús Manuel Ruiz, qui amb la seva actitud i els seus plantejaments està posant-se a la 'picota'.

Jesús Manuel Ruiz i el seu enfrontament amb Carlota Corredera

El testimoni de Rocío Carrasco ha fet que moltes persones l'entenguin, empatitzin amb ella i la creguin, però, tanmateix, hi ha altres que la posen en dubte o que prefereixen no donar-li suport sigui pel que sigui. Aquest seria el cas de col·laboradors de televisió com a Kiko Matamoros, Alessandro Lequio o Ana Rosa Quintana. Però, a més dels esmentats rostres de Telecinco, entre aquests també es troba Jesús Manuel Ruiz, que habitualment treballa a 'Sálvame'.

En concret, ahir Ruiz va mostrar la seva posició quan es van abordar les paraules que, al llarg del temps, ha dit Rocío Flores, la filla de Carrasco, sobre la seva mare. En aquest punt va exposar: «Gairebé que he vist al dimoni, però hi ha portades de Rocío Carrasco que van ser un dolor terrible. Quan es casa diu 'Al meu casament hi ha els que havien d'estar'. Diu això com si els fills fossin escombraries». En aquest punt, la presentadora (Carlota Corredera) no va dubtar a fer-li una matisació: «Es referia als adults, no als seus fills».

No obstant això, Jesús Manuel va afegir: «A mi el seu testimoni com a tal em sembla fantàstic, però en aquest país quan estem dient 'una víctima de maltractament' hi ha un Estat de Dret. I aquest cas està arxivat provisionalment». Carlota no es va quedar callada i li va corregir: «No està arxivat, està sobresegut». Malgrat això, Ruiz va tornar a reafirmar-se: «Està arxivat provisionalment».

L'enuig de Carlota Corredera

Davant la repetició d'aquesta afirmació, la presentadora va dir al seu company de 'Sálvame': «Jesús Manuel, no menteixis. Està sobresegut provisionalment. Arxiu i sobreseïment no és el mateix». El col·laborador seguia entre cap i coll, cosa que va fer enfadar molt més a Carlota Corredera, qui no va dubtar a dir-li: «Em pots escoltar?». I ell li va respondre dient: «Et puc escoltar, però no em convenceràs».

Aquestes paraules van portar a la presentadora a dir-li molt seriosa: «No t'he de convèncer de res, però el que no vull és que manipulem a l'audiència. El cas, com hem dit que va començar la docu-sèrie, està sobresegut provisionalment i s'han demanat més proves per reobrir-lo». A això, perquè els espectadors ho entenguessin a la perfecció, va afegir: «Sobresegut és que no està condemnat, però no està exculpat».

Arriba l'advertència de mesures fèrries

Jesús Manuel Ruiz va començar a elevar la veu i davant les paraules de la presentadora va exposar: «Això és com es vulgui veure». Encara que Carlota va intentar explicar més la situació, el col·laborador no la deixava parlar i, per això, va haver-se de posar més ferma que mai i li va llançar una seriosa advertència sobre que romangués assegut al programa: «O em deixes parlar o t'he de fer fora del plató».

Tot seguit la presentadora no va dubtar a afegir: «Des que va començar a emetre's la docu-sèrie el que ha quedat clar és que hi ha un sobreseïment provisional (…). Això és que Antonio David estigui exculpat? No. Això és que és culpable? No. Però no juguem a la mentida, perquè el que li està passant a Rocío Carrasco li passa a moltíssimes dones a les quals els costa moltíssim demostrar la violència psicològica, perquè és molt més difícil de demostrar. Aquesta és la veritat jurídica i no juguem brut amb la veritat jurídica».

No obstant això, el col·laborador va tornar a reiterar la seva postura on, davant d'això, Carlota Corredera va afegir: «Totes les expertes i gent que està acostumada a treballar amb maltractades i persones que han patit violència de gènere han dit que no tenen cap dubte que Rocío Carrasco és una víctima de violència de gènere. I tu estàs dient que et dona igual, a mi no em fa».

D'aquesta manera, es va resoldre un conflicte entre la presentadora i Jesús Manuel Ruiz que va deixar clara una cosa: Ella no està disposada a permetre que es menteixi, tant és així que el va amenaçar de fer-lo fora del plató. Potser aquesta situació sigui un punt d'inflexió en la trajectòria d'ell a 'Sálvame', ja que pot ser que degut a la seva postura i les seves paraules la cadira del col·laborador podria estar a la corda fluixa. 


Comentaris

envia el comentari