Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

David Flores, el fill de Rocío Carrasco, fa un gran pas professional

El nét de Rocío Jurado ha canviat la seva vida per sempre gràcies al seu esforç i dedicació

David Flores, el fill petit de Rocío Carrasco, s'ha convertit en un dels protagonistes de 'Explicar la veritat per seguir viva', el documental que està desmuntant al seu pare, Antonio David. Fa uns anys, el nét de l'Jurat era un gran desconegut per als periodistes especialitzats en crònica social. Lamentablement, va tenir alguns problemes a l'néixer, i la seva malaltia va fer que romangués en el més estricte anonimat.

Antonio David Flores sempre ha estat molt orgullós d'ell i, cada vegada que ha tingut l'oportunitat, ha parlat de el jove amb un gran afecte. «El meu fill es sacrifica i aconsegueix superar-se. Té un cap privilegiat, és molt intel·ligent. Té una memòria bàrbara », va comentar en una ocasió.

El punyent testimoni de Rocío Carrasco, ha provocat que molts mitjans investiguin com era la relació entre Antonio David i el seu petit. «El nan moria per mi», assegura Rociíto. No obstant això, la suposada manipulació de l'tertulià, va fer que David es distanciés de la seva mare.

Fa uns anys, Rocío va coincidir amb el seu fill als jutjats. I, segons va explicar la premsa de l'època, no es va acostar a saludar-lo. Portaven molt de temps sense veure, i la filla de la Jurado va pensar que, si s'apropava a ell, podria desestabilitzar-lo. Així que, va preferir ajupir el cap i evitar la situació.

Antonio David es va encarregar de filtrar aquest episodi. Gran part de el públic va jutjar durament la plantada de Rociíto, i va aplaudir la seva tasca com a pare. El tertulià, sempre ha gaudit d'aquest privilegi. Així que, no ha dubtat a treure-ho a la llum quan s'ha vist afectat per l'huracà Carrasco.

'Explicar la veritat per seguir viva' ha aconseguit exiliar a l'exgendre de la Jurat dels mitjans de comunicació. Però, pel que fa té una oportunitat de que algú l'escolti, segueix presumint de l'afecte que li tenen els seus fills. En l'última aparició que va fer a Telecinco va ser gràcies als reporters de 'El programa de Ana Rosa'. Li van enxampar sortint de el garatge del seu habitatge, i Antonio David els va atendre en un to molt amable.

«Estic bé, molt tranquil i relaxat», va començar dient. «Però, us he de deixar. He de fer cosetes, unes diligències amb el meu David. Anem a anar a la universitat a recollir el seu títol », va comentar molt orgullós. Però, ¿Què ha estudiat el fill de Rociíto?

Rocío Carrasco se sent molt orgullosa del seu fill

Rocío Flores es va convertir en el fitxatge estrella de 'Supervivientes 2020'. La néta de l'Jurat va viatjar a Hondures sent la concursant més ben pagada de l'edició. Segons va sortir publicat, va rebre 30.000 euros per cada setmana que va estar a l'illa.

En un primer moment, gran part de el públic va criticar durament aquest negoci. Consideraven a Rocío un personatge de segona, i ningú entenia per què no havien contractat, pels mateixos diners, a un famós més important.

No obstant això, només saltar des de l'helicòpter, la filla de Rociíto va assegurar que havia decidit viure aquesta aventura per ajudar econòmicament a la seva família. La jove sempre ha tingut una relació molt especial amb el seu germà, David. Així que, va començar a treballar perquè pogués completar la seva formació.

El nét de l'Jurat s'ha format com a Tècnic de Gestió Administrativa i, gràcies a Antonio David, coneixem que ha finalitzat els seus estudis amb èxit.

Per la seva banda, Rociíto sempre s'ha sentit molt orgullosa del seu petit. «És un ésser molt especial», comenta en la seva polèmica docusèrie. Està convençuda que David li segueix volent, i que no s'ha deixat manipular pel seu pare.

Mentrestant, Rocío Flors els ha enviat un missatge a tots els periodistes. La pressió mediàtica a què està sent sotmesa és insuportable.

És conscient que la seva mare l'ha situat al centre de la polèmica. De fet, està donant la cara en els matins de Telecinco . Però, no consent que aquests problemes acabin afectant al seu germà. «Està patint», confirma. ¿Es penedirà Rocío Carrasco d'haver parlat després de ser conscient de la repercussió del seu testimoni?