Polèmica per l'última fotografia de Mila Ximénez: «Mare meva»

Els seguidors de 'Socialité' ataquen el programa per no respectar la intimitat de la periodista

El programa  de Telecinco 'Socialité' emetia en exclusiva les primeres imatges de Mila Ximénez després d'haver estat ingressada a l'hospital aquest mes de març. Havent rebut l'alta, la col·laboradora de 'Sálvame' va sortir a passejar amb dos dels seus germans. El que va sorprendre especialment és que la periodista s'ha aprimat molt, conseqüència del nou tractament que està fent per vèncer el càncer que li van diagnosticar el juny de l'any passat.

Mila fa setmanes que es va apartar de la televisió i ara només se centra en recuperar-se. Fa uns dies, el mateix Jorge Javier Vázquez confessava que havia parlat amb ella i que l'havia notat «molt animada», i afirmava que d'aquí a poc tornarà al programa. Aquest primer passeig suposa un pas més per al retorn de la periodista a la televisió, però no ha estat exempt de polèmica.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Allau de crítiques a 'Socialité' per les imatges de Mila Ximénez

María Patiño, amiga de Mila, es va mostrar molt orgullosa i feliç de veure-la passejant pels carrers de Madrid quan al programa es va donar pas al vídeo on se la podia veure caminant a pas lent i bastant més prima amb els seus germans, unes imatges que deixaven clar el moment delicat que està travessant i els estralls que el nou tractament li està causant.

Tot i que molts seguidors del programa han rebut amb il·lusió aquestes imatges en exclusiva, d'altres no han trigat a criticar la poca sensibilitat i respecte que ha tingut 'Socialité' amb Mila Ximénez. Ja fa mesos, la mateixa periodista va demanar encaridament als mitjans de comunicació que la respectessin quan hagués d'anar a l'hospital per a rebre tractament i que, en la mesura del possible, evitessin fotografiar-la en aquests moments tan delicats.

Una petició que sembla que no s'està respectant i de la qual la seva gran amiga, María Patiño, ha participat. «Mare meva! Ni respecteu la intimitat de Mila! Sou uns amorals!», s'exclamava. «Això no es fa. No la respecteu? Quins pocs escrúpols teniu traient imatges d'una persona que està patint tant. Però quina poca vergonya». 

La petició reiterada de Mila Ximénez

Des que va donar a conèixer la malaltia que pateix i abans d'iniciar el tractament, la col·laboradora de 'Sálvame' va explicar a la premsa que s'acostaven dies durs per a ella i que, per favor, la respectessin. No volia que la premsa estigués a la porta de casa seva i, molt menys, a la de l'hospital quan hi hagués d'anar a fer-se el tractament.

Al març, Mila va confessar que la malaltia s'havia complicat i que s'estava sotmetent a un nou tractament que la deixava molt més feble i cansada: «He estat al llit gairebé un mes» explicava. Conscient de l'enrenou que causa la seva absència a la televisió, la periodista es va mostrar esgotada per la repercussió mediàtica i va tornar a demanar que respectessin la seva intimitat: «Sé que és la vostra feina, però crec que em mereixo una mica de respecte quan vaig a fer-me la químio», va sol·licitar als seus companys de premsa. Una cosa que va repetir només sortir de les instal·lacions de Mediaset acompanyada de Belén Esteban: «És que no puc més. És que em teniu fregida. Si jo entenc la teva feina, t'ho juro, però és que estic esgotada», retreia a la reportera que l'esperava per saber com es trobava.

No sabem com s'haurà pres que just el programa que presenta la seva amiga hagi emès unes imatges d'ella en un dels moments més delicats de la seva vida. Tot i les bones paraules que li va dedicar María Patiño, és evident que Mila està passant per una etapa molt delicada i vol que respectin la seva intimitat.


Comentaris

envia el comentari