Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Gloria Camila n'està farta: ha assenyalat a qui no vol veure més

La jove ha criticat una televisiva parella després dels comentaris que han deixat caure sobre ella

Sembla que Gloria Camila Ortega Cano està vivint el millor moment de la seva vida, i és que ja ha superat la Covid-19 i ha tornat més guerrera que mai a les xarxes socials. Fa aproximadament dos anys, la jove decidia posar fi a la seva relació amb Kiko Jiménez, però, l'amor no va trigar a tornar a la seva porta.

Sens dubte, la ruptura entre el de Linares i la filla del torero ha estat, si més no, mediàtica. Traïcions, deslleialtats, revelació de secrets familiars... durant mesos la ruptura entre els dos va acaparar hores i hores de televisió que van anar en augment després de sortir a la llum que l'extronista' de 'MYHYV' estava sortint amb Sofía Suescun.

Tot i que van passar un parell d'anys des de la seva sonada ruptura, la veritat és que la guerra entre Kiko i Gloria Camila encara segueix viva, o almenys això sembla a jutjar per les constants indirectes que es llancen a través de les xarxes socials . I és que, tot i que tots dos han refet les seves vides amb altres persones, la veritat és que no aconsegueixen passar pàgina.

No obstant això, una nova parella televisiva s'ha unit als diferents fronts oberts que té la jove, Oriana i Iván González. Aquest dimecres, el de Jerez assegurava que fa uns anys havia mantingut una nit de passió amb l'ex de Kiko Jiménez, unes declaracions que no han fet gens de gràcia a Gloria Camila.

I és que cal destacar que la veneçolana, arribava fins i tot a suggerir que la seva actual parella tenia mal gust i que s'anava amb qualsevol, fent una clara referència a la filla del torero.

La indirecta de Gloria Camila a Iván González i Oriana

Farta que se la jutgi, Gloria Camila ha decidit llançar un missatge a través d'Instagram on carrega contra tots els seus 'haters', encara que especialment es podria dir que aquest missatge va dirigit a Iván González i a Oriana.

«No hi ha res més perillós que ser feliç davant d'un envejós. Estic farta dels mediocres, dels falsos i de les persones infelices que han d'arribar a ser tan lamentables com acabar inventant per tenir una mica de tema interessant o una mica de TV», començava dient.

«Com aquests, m'he topat amb moltíssims en la meva vida, i sabeu que? Tots porten una careta a sobre, et venen, et somriuen, et diuen 4 paraules apreses d'internet i es creuen que ja ho tenen fet. Unes es piquen per ser les segones i altres per tenir i crear rebuig», sentenciava fent una clara referència a la veneçolana.

«Després venen a convèncer-te que són diferents, que no són tots iguals, que no van en el mateix sac, i a la fi TOTS acaben demostrant el contrari. Dic això perquè alguns són capaços de vendre fins a la seva mare, de marejar amb la seva relació tant que ens acaba important menys del que ens importava abans, és a dir RES! Si una parlés les vegades que ha pogut... més d'una estaria sola i amb la boca callada o obrint-la només per demanar perdó», afegia finalment la jove.

Tot i que ha decidit mantenir-se allunyada del focus televisiu, la jove no dubta a respondre a cada atac a través de les seves xarxes socials, això sí, deixant entreveure que la relació amb la seva actual parella va vent en popa, en contra d'aquells que necessiten donar-li vida a la seva relació a costa de criticar-la. Finalment, la jove li enviava un consell a tots dos: «No arruïnis la felicitat dels altres només perquè no puguis trobar la teva mateixa».