Foto dels col·laboradors de 'Sálvame' al plató

La policia intervé a 'Sálvame' en la pitjor setmana del programa

L'equip de 'Sálvame' pateix de primera mà les conseqüències de 'Filomena'

El temporal de neu 'Filomena' va arribar a gran part de la Península, però el col·lapse es va centrar a Madrid, que per desgràcia encara en segueix patint les conseqüències. La capital, després de tot aquest episodi, està a punt de ser considerada 'zona catastròfica'.

Aquesta històrica nevada va provocar que un gran nombre de persones es quedessin tirades a les carreteres, mentre que altres no van poder tornar a casa seva. Els afortunats que van poder arribar a la feina van patir grans dificultats per tornar, com va ser el cas dels col·laboradors de 'Sálvame'.

'Filomena' provoca el caos absolut a 'Sálvame'

El divendres, 8 de gener, just quan el programa de 'Sálvame' arribava al seu final, 'Filomena' es trobava produint els seus primers estralls i diversos dels col·laboradors van rebre notícies dels seus éssers estimats, avisant-los que la situació era pitjor del que s'esperava. Gema López i Lydia Lozano no van poder marxar en cotxes de producció, de manera que, al costat de gran part de l'equip, van fer el que van poder per arribar a l'estació de metro més propera.

«És que aquesta moguda jo no la sabia. Jo he dit que marxàvem amb taxi, el taxista no tenia cadenes, tu t'has posat a fer 'selfies'», li retreia Lozano a López en el seu viatge en transport públic, com va captar un dels mòbils de l'equip. Després, en 'Sábado Deluxe', Lidia va afirmar que havia viscut una experiència meravellosa.

Però no tots ho van viure amb tanta emoció, i és que Mila Ximénez manté un record horrible d'aquest moment: «Ho vaig viure amb moltíssima angoixa, ni tan sols el taxista sabia si podia deixar-nos a casa, i això em va provocar que acabés hiperventilant», explicava.

En el cas de María Patiño, aquesta no va poder acudir el dissabte a 'Socialité', ja que li va ser impossible sortir de casa. L'endemà ho va intentar amb metro, tot i que li va suposar una autèntica odissea. Així de ruboritzada explicava la seva experiència: «hem tingut un problema, no sé què ha passat en el metro que s'ha girat i s'ha donat la volta. No em sé desenvolupar gens bé, no m'assabento, hi ha massa túnels i massa històries».

Rafa Mora també va viure una autèntica aventura per arribar a casa: «Se li van trencar les cadenes al conductor. Va trucar a la grua, però l'assegurança li va dir que havia d'esperar-se unes 48 hores per tirar-li un cable. Va trucar a una grua de forma particular, ens va treure la grua, però l'home no podia accedir a Telecinco, llavors em va deixar a l'altre costat de la carretera i em va tocar saltar la tanca».

Amb més o menys dificultat, gairebé tot l'equip de 'Sálvame' va poder tornar a casa seva, a excepció de Chelo García-Cortés, qui havia de tornar a Barcelona, la qual cosa va ser impossible. La periodista es va quedar passant la nit al mateix hotel on va haver d'allotjar-se Israel Lancho, el convidat de 'Sálvame' d'aquell dia. «Ahir va ser un caos perquè arribaven els taxis a la seu de Telecinco, però lògicament passaven de nosaltres», explicava a 'Socialité' un dia després.

La policia va haver de dur Chelo a l'hotel

Ara, un cop acabat el vídeo que protagonitzaven Lydia Lozano i Gema López, Kiko Matamoros assegurava que les col·laboradores havien deixat tirada a la seva companya Chelo. «Si Chelo explica la veritat, aquí hi ha dues companyes que haurien d'avergonyir-se del que va passar divendres a la insolidaritat amb ella», confessava Kiko.

López va donar-se per al·ludida i va declarar: «Quan vam arribar a la porta, el taxi se'n va anar. El que li diuen a Chelo és 'queda't dins, que Israel té cotxe' i espera a Israel. I nosaltres decidim anar-nos caminant». A més, Rafa Mora va aportar més detalls a aquesta complicada i comentada sortida de 'Mediaset': «Chelo es va veure impedida i la va haver de portar la policia a l'hotel».