Primer pla de l'exjugador de futbol Jose Maria Gutierrez Guti

La filla de Guti: insults a la mare, infidel al nòvio i sense feina ni estudis

L'exparella de Zayra Gutiérrez mostra missatges compromesos que no la deixen en bon lloc

El nom de Zayra Gutiérrez cada vegada sona amb més força. La filla de Guti i Arantxa de Benito s'ha fet un lloc en el món del cor a causa de la irresponsabilitat per les seves gresques clandestines en plena pandèmia del Coronavirus.

Va ser el programa 'Sálvame' el que va emetre les imatges del seu 20 aniversari fa tan sols uns mesos, on vam poder veure com un gran grup de joves encapçalats per Zayra, s'ho passaven d'allò més bé sense respectar les normes de seguretat imposades per evitar els contagis.

Corre el rumor que la intenció de la filla de Guti és la de cridar l'atenció per guanyar-se així un bitllet per a 'Supervivientes'. Encara es desconeix si aconseguirà el seu propòsit, mentrestant segueixen sortint informacions sobre el caràcter 'especial' de la jove. L'últim, missatges d'àudio on Zayra no dubta a insultar greument a la seva mare.

«La meva vella és una puta retardada»

'Sálvame' es va posar en contacte amb Manuel, un jove que va ser parella de Zayra i que va revelar uns missatges on la filla de l'exfutbolista queda en molt mal lloc. A més, en ells es pot apreciar el sentit de la irresponsabilitat que té respecte a la pandèmia i la fanfarroneria que desprèn amb el seu comportament.

Tot i que el jove va qualificar a Zayra «d'afectuosa» i va assegurar que «té bon fons», la veritat és que en els àudios es pot apreciar que és una nena capritxosa que és incapaç d'acceptar un 'no' com a resposta quan vol alguna cosa.

«La meva vella m'està dient que si surto no torno a entrar a casa avui. P... retardada», va escriure Zayra després de tenir una discussió amb la seva mare. Però això no acaba aquí, després d'enviar una foto amb una 'pinta', la jove li explica a Manuel que «això li faria a la meva mare ara mateix i la donaria de... Ho veus normal que em deixi sense sortir per una p... brusa?».

Gelosa, però alhora infidel

Un altre dels meravellosos trets de la personalitat de Zayra és la gelosia. La filla d'Arantxa de Benito i Guti es mostrava «controladora» en la seva relació amb Manuel on «la insistència era constant» quan el jove no volia parlar amb ella o dubtava sobre ell després d'algun incident amb alguna noia. Una actitud contradictòria, ja que Manuel va treure a la llum uns missatges on Zayra li confessava haver-li estat infidel.

«Gairebé em dona un atac d'ansietat perquè t'estimo i t'estimo. Si alguna vegada t'he importat, deixa que et truqui. Vull estar amb tu Manu, m'agrades molt i no sé per què m'he embolicat amb aquest 'gilipolles'», li deia molt penedida alhora que l'insultava i l'instava a saltar-se la quarantena: «La quarantena és igual. Podem parlar-ho i ja, només cal tenir una xerrada en persona. Que tinc el millor reservat de la sala, que tinc la puta sala per a mi, 'gilipolles'», va posar-li en un àudio.

El present i el futur de Zayra

Manuel també va explicar a què es dedicava la filla de Guti. Sembla que la jove ni estudia ni treballa encara que de tant en tant li dona un cop de mà a la seva mare amb l'empresa de neteja que té. Però això no li proporcionaria els diners suficients per poder pagar els seus capricis i les seves festes. Manuel va explicar que li agraden les xarxes socials i la televisió.

De fet, en la ment de Zayra hi ha la idea de participar en un 'reality', concretament a 'Supervivientes', tot i que li va assegurar que entraria a 'La Casa Fuerte'. «Em va dir fa un mes que entraria a 'La Casa Fuerte' i per no sé quins motius em va dir que havia tingut una moguda amb el contracte», va explicar el seu ex-xicot. No sabem si finalment viatjarà a Hondures, però sens dubte, seria un fitxatge que donaria molt de què parlar.