Pilar Rubio durant una intervenció al programa El Hormiguero

Pilar Rubio treu escot per posar-se romántica i la critiquen per tots costats

L'esposa de Sergio Ramos no ha obtingut la resposta que esperava

El temporal 'Filomena' ha comportat una gran nevada, que ha encantat a la presentadora Pilar Rubio, qui no ho ha celebrat amb un nu, com han fet altres famosos, sinó que a ella li ha despertat la seva faceta més romàntica. Precisament per aquest motiu, ha compartit una foto amb els seus seguidors en la qual presumeix d'escot i recorda les seves noces amb Sergio Ramos. Una foto que li ha fet guanyar nombrosos retrets i crítiques per part dels internautes.

La fotografia de la polèmica

L'espectacular nevada caiguda sobre Madrid ha deixat bocabadada la presentadora i, alhora, li ha fet posar-se sentimental. Per això, ha compartit una fotografia seva molt especial en el seu compte d'Instagram, concretament, amb el teló de fons de la neu, ella apareix en aquesta instantània lluint el seu vestit de núvia, dotat amb un generós escot.

El vestit amb el qual es va convertir en dona de l'esmentat futbolista madridista el 15 de juny del 2019. Aquesta instantània, que sembla treta de la portada d'una novel·la 'rosa', l'ha acompanyat del següent comentari: «He pensat que era el moment de treure de l'armari el meu vestit de núvia. Dos moments històrics i romàntics per a mi. El meu casament i la gran nevada a Madrid. '#LOVE'».

Les crítiques per la imatge

Més de 100.000 persones han donat 'm'agrada' a aquesta instantània de Pilar Rubio. Tot i això, tampoc podem passar per alt que ha aconseguit rebre molts comentaris i no tots bons. És cert que hi ha nombrosos seguidors de la presentadora que han lloat com d'atractiva surt en aquesta imatge a través de missatges com ara «Ets la dona més guapa del planeta» o «Tan radiant com sempre».

No obstant això, no tothom ha vist amb bons ulls aquesta fotografia pel fet que li han plogut les crítiques. En concret, aquestes han arribat fonamentalment perquè ha qualificat el seu enllaç matrimonial de fet històric. Alguns exemples d'aquests atacs són comentaris com aquests:

  • «La teva boda va ser un moment històric com la nevada que està dificultant la vida a milers de persones i que cal lamentar fins vides? Crec que no vius a la mateixa realitat que els altres».
  • «Jajaja dos moments històrics. Compara un amb l'altre. Mare meva, tens àvia?».
  • «No té res a veure 'Filomena' amb el vestit de núvia. Millor ajudar a obrir carrers amb les pales o portar alguna cosa calenta als que no paren de treballar. Mentalitat col·lectivista i no individualista. Que ja ens prenem fotos i vam fer ninots de neu».

Més retrets a Pilar Rubio

Si qualificar les seves noces amb Sergio Ramos d'històrica, li ha suposat rebre 'pals' en xarxes socials, també els ha obtingut per un altre motiu. De fet, hi ha qui ha criticat Pilar Rubio per aparèixer sense mànigues i amb escot en plena nevada: «Què us ha donat a tots els famosos per fer aquesta ximpleria? Pensa que tens quatre fills i agafaràs una pulmonia».

Per tant, si ella esperava tenir una publicació en el seu Instagram que no generés polèmica s'ha equivocat, perquè ha començat el 2021 rebent atacs. Un 2021 que serà molt important per a ella i per a la seva família, ja que les seves vides podrien fer un gir radical.

Aquest canvi pot transformar-se en una mudança fora de Madrid si el seu marit no arriba a un acord per continuar en el Reial Madrid, en concret, es rumoreja que podria anar-se'n a viure a París amb el seu marit i els seus quatre fills. I és que, sembla, el sevillà té una sucosa oferta sobre de la taula per part de l'equip del PSG.