YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mal rotllo a casa de Letícia i Felip: «Tu no ets el rei, ets simplement la seva dona»

L'actitud de la Reina no acaba de convèncer a ningú, s'ha equivocat de paper

Imatge de la reina Letícia
Mal rotllo a casa de Letícia i Felip: «Tu no ets el rei, ets simplement la seva dona»| Gtres

La situació a Zarzuela és complicada a causa de totes les polèmiques que han esquitxat a la Casa Reial en els últims mesos, també cal sumar l'actitud supèrbia de la reina Letícia. Està clar que la dona de Felip VI no és una reina consort a l'ús, sinó que li agrada ser el centre d'atenció i en més d'una ocasió ha rebut crítiques per això mateix.

De fet, durant la formalització del seu compromís amb la petició de mà davant dels mitjans, l'actual dona del rei va ser criticada per la seva actitud, gens usual per a qui anava a formar part des de llavors de la Casa Reial Espanyola. El ja famós 'deixa'm parlar' de Letícia al seu promès va ser d'allò més comentant tant dins com fora de les nostres fronteres.

Això només era l'inici de què vindria anys més tard, i és que, a mesura que la periodista es va anar fent a la Família Reial, la seva actitud va anar canviant i va passar a tenir una actitud una mica altiva i superba. Fins i tot, alguns funcionaris consideren que la mare d'Elionor i Sofia ha oblidat amb el pas dels anys quin és el seu paper en la monarquia espanyola i no volen que ho oblidi de cap manera.

Tot i això, l'actual reina té molt clar com desenvolupar el seu paper de consort, un camí totalment oposat al de la seva predecessora, la reina Sofia, ja que a ella li van altres iniciatives que res tenen a veure amb inaugurar hospitals o posar amb els més desfavorits.

El problema principal és que el seu treball es desdibuixa, ja que tota l'atenció se centra en els seus 'looks' i la seva aparença. Des que és reina, la dona de Felip VI es preocupa molt pel seu aspecte i prova d'això és la seva pell lluminosa o els seus retocs estètics.

Canvi d'actitud

La veritat és que a la senyora Letícia li va passar factura el seu distanciament amb la seva sogra a la ja famosa missa de Pasqua. A partir de llavors, les crítiques cap a ella van ressorgir amb gran força, lloant l'emèrita i no li ha quedat una altra que canviar la seva actitud per agradar una mica més a la població espanyola, que té en un pedestal a la reina Sofia.

Ara a la Zarzuela han aprofitat el viatge al Perú dels reis per enviar un clar missatge a la ciutadania. Malgrat tot el que pensen alguns, qui mana és el rei, no Letícia. Prova d'això són diverses imatges on es veu en un primer pla a Felip VI i després d'ell a la seva dona, mostrant així qui és el que de veritat té el poder a les mans.

Els Reis, Letizia i Felip VI, a Lima
La Reina està darrere de Felip VI | Twitter

Sembla que la reina ja ha assumit que el protagonisme no és seu, sinó del seu marit i el llenguatge corporal en les seves últimes aparicions ho diu tot. De fet, al Perú, Letícia està mostrant el seu costat més dolç i menys cridaner, pel fet que somriu amb freqüència i ha optat per un maquillatge més natural que en anteriors compareixences públiques.

Encara que no ho sembli, aquesta qüestió és molt important per aconseguir que la reina, per fi, empatitzi amb aquesta part de la societat que la percep com una persona altiva i superba. Durant els seus anys com a reina, l'emèrita Sofia va tenir clar que els excessos, pel que fa a la seva aparença, no anaven amb ella perquè no era el seu paper acaparar tots els flaixos, cosa que fins ara l'actual reina no li havia quedat massa clar.

De fet, la dona de Felip VI apostava per anar a la moda i ser més 'celebrity' que membre real. Així, qui sap si en la seva pròxima aparició pública la reina Letícia sorprendrà de nou cridant l'atenció o mantindrà la seva postura més discreta com al Perú.


Comentaris

envia el comentari